Mit csináljak ha a meleg miatt nincs étvágyam és fogyok?
Egyél chipset, csokit, tésztákat.
Istenem, ezek a gyümölcs tejszínnel.... Én azt eszem és attól fogyok, ti meg ilyenekre akarjátok venni, hogy egyen barackot tejszínhabbal :D:D:D Kabaré..
Attól még nem kell sz.rt enni, hogy nem akar fogyni.
Kérdező, edd a kedvenc kajáid, és erőltesd egy kicsit, minél kevésbé eszel, annál kevésbé lesz étvágyad és annál inkább fogsz émelyegni.
A gyümölcs azért jó, mert savas és gyors szénhidrát van benne, ergo a tested reakciója jó eséllyel két szinten is az éhség lesz: a gyomrod a savasság miatt fogja kívánni az ételt, a vércukrod átmenetileg megemelkedik, de le is fog csökkenni és akkor esélyes, hogy éhes leszel. Plusz folyadék is van benne és frissítő az íze, tehát javítja a közérzeted.
#4: Attól még lehet hízni is gyümölccsel és tejszínnel, mennyiség kérdése :) Kb. minden étrenddel lehet durván fogyni és hízni is, ha nem is akárkinek. Én pl. garantáltan nem fogynék sok cukor és sok zsír mellett, ami a tejszínes gyümölcs... Csak éhes lennék közben.
Kérdező, enned kell. Ha csak az étvágy lenne gond, azt mondnám, ne érdekeljen az étvágy, egyél anélkül, funkcionálisan. De a hányinger gond. Próbálkozz, valamit csak meg tudsz enni. Én rárepülnék a tömény, tápanyagdús és mindenképpen elég fehérjedús ételekre, hogy pár falattal is sokat érjek, de van, akinek a tömény ételek csak fokozzák a hányingert vagy túlzottan laktatóak vagy bármi. Ha mást nem tudok enni, nekem az édesség mindig bemegy s abból is vannak jófélék. De hogy te mit szeretsz s tudsz megenni, nem tudhatom, sajna. Próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!