Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok ezzel? Amióta...

Hogy vagytok ezzel? Amióta ilyen meleg van egyáltalán nincs étvágyam! El tudnék egész nap lenni citromos vizen! Veletek is ez van?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:

pont ezt akartam én is kérdezni, megelőztél :)

azért én próbálok magamba tuszkolni rendes mennyiségű ételt, de ebédre alig bírok valamit enni, ahogy jön az este, enyhül valamelyest az idő kicsit jobb.

ráadásul ezek az émelygések és hányások is megnehezítik a dolgom.

többször eszem keveset.

2010. júl. 4. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én étvágyam köszöni szépen jól van (sajnos). Úgy kell leállítani magamat, hogy ne zabáljam magamat betegre. Bár én fura lény vagyok :) szerintem az egyetlen ember Magyarországon, aki hőségriadóban is jól érzi magát...
2010. júl. 4. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

20 hetes kismama vagyok és állandóan éhes:) Sajnos ebben a nagy melegben is állandóan ennék.Nem mindenki egyforma...

Azért próbáld pótolni azt a tápanyagmennyiséget amire szükségetek lenne a picivel,szedj vitamint és egyél sok gyümölcsöt.Rágcsálj répát,egyél uborkát,paradicsomot,ami jól esik,ha a rendes kaja nem is,ezek talán jobban lecsúsznak ilyenkor.:)

Kellemese babavárást!

2010. júl. 5. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezzel az is igy van, aki nem terhes, sot, meg a babak, kisgyermekek is (latom, ketto is van).

Szerintem ez egyaltalan nem veszes, ha nem tart hetekig, honapokig. Elobb utobb csak megehezel.

En olyat biztosan nem tuszkolnek magamba terhesen, ami eppen nem esik jol.

Ebben a melegben en is sokat iszom, illetve gyumolcsoket eszem. Meggy, barack, alma. De tegnap foztem nagyon finom, savanykas, izes gyumolcslevest, egesz nap eszegettem.

Nincs ezzel semmi baj, keress frissito taplalekot, ami ilyenkor is joizuen csuszik le. Ez a lenyeg, nem az eroltetes.

2010. júl. 5. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!