180kg voltam leadtam 52 kg-ot, jelenleg 128 kg vagyok de már négy hónapja nem fogyok, mit csináljak?
Magasságom: 170 cm, Férfi
1 éve szobabiciklizek, most egy hónapja másik mozgás vállaok, tornázok napi 40 percet. De nem tudok fogyni már négy hónapja.
Étrendjeim (délután kelek):
Hétfő: Norbi túró rudi, melegszendvics barna kenyérrel zöldségekkel majd ugyanezt vacsorára.
Kedd: Tejszines csirkemell, majd vacsora melegszendvics barna kenyérrel zöldségekkel.
Szerda: Melegszendvics barna kenyérrel zöldségekkel és ugyanezt vacsorára.
Csütörtök: Durumtésztával, csirke pörkölt és vacsorán melegszendvics barna kenyérrel zöldségekkel.
Péntek: Szalámis Pizza, norbi update hamburger.
(Majd egy évig ezeket kajáltam, leadatam 52-kgot de mostanában nem megy.)
Jól értem, hogy csak napi 2x eszel? És akkor is ilyen hizlaló vackokat, kenyeret kenyérrel?
Oké, nyilván ez jóval kevesebb, mint amit előtte ettél, de egyáltalán nem tűnik diétás kosztnak.
Egyébként mindenkinek, aki sokat fogy, vannak ilyen megtorpanásai. Egyik ismerősöm is így volt, lefogyott egy csomót, aztán megtorpant és nem ment lejjebb. Akkor felül kellett bírálnia a táplálkozását, és tovább tudott fogyni. Nagy darabból topmodell alkatú lett.
Túl sok szénhidrátot eszel. Ne vigyél be ennyi kenyeret!!!! Nagyon sok.
Amiket előtérbe kellene helyezni:
Húsok, zöldségek, tojás, sajtfélék, túró, natúr joghurt, olajos magvak.
Ehetsz kenyeret de ne ilyen sokat, és cseréld le szénhidrátcsökkentettre.
Konzultálj szakemberrel a további fogyáshoz
Persze hogy lefogytál az elején könnyen, hisz kb "semmit" nem eszel, ami értékes lenne. Most elértél a mélyponthoz, innen ezzel az étrenddel nincs tovább.
Hol vannak a hüvelyesek, gomba, túró, tojás, hús stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!