Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vízböjttel fogyni?

Vízböjttel fogyni?

Figyelt kérdés

Érdekelne kizárólag olyan emberek véleménye es tapasztalata aki csinálta már a 0kcal böjtöt.

Idáig időszakosböjtöltem és egy hosszabb böjtbe is belevágnék.

Mennyit fogytatok? Meddig bírtátok? Stb.. mindenre kiváncsi vagyok.

2022. márc. 14. 17:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, csak olyan válaszoljanak….

de én inkább leírom miért nem csináltam soha ilyesmit.

Egy bélflórára specializálódott neves amerikai professzor azt mondta, hogy az ilyen böjtökkel nagyrészt vagy teljesen elpusztítjuk a beleinkben élő mikrobiomokat. Ezek utána visszatérnek, de teljesen a szerencsén múlik, hogy milyen kolóniák telepednek be a helyükre, hasonló lesz a bélflóránk, mint előtte vagy teljesen más.

Na ez engem kellőképpen megijesztett ahhoz, hogy ne játsszak orosz rulettet az egészségemmel. Ha téged nem, mert csak olyanok válaszoljanak, akik kipróbálták, akkor szived joga, csak gondoltam próbállak jobb észre téríteni, ha lehet.

2022. márc. 14. 21:50
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te már tegnap is vergődtél ezen egy sort, és nem fogtad fel, hogy mit akarunk veled megértetni, de nem gáz :D
2022. márc. 16. 14:57
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
#5 Böjt hasznos, de NEM fogyashoz.Hol olvastad azt a hülyeséget hogy jó fogyásra? Ezt érdemes pár hetente csinálni, de fogyashoz NE csinálja senki mert csak nagy bajt okoz magának.
2022. márc. 18. 21:04
 14/41 NTBS ***** válasza:
26%
Nem próbáltam még, de több embertől halottam, hogy hasznos, jó dolog, de 1-2 napnál tovább ne csináld.
2022. márc. 21. 15:22
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiemeled a kérdést, akkor is baromság marad a koplalással fogyás.
2022. márc. 29. 09:49
 16/41 anonim válasza:
0%
Szerinted, aki gyakorin szúrja el az idejét, az képes lenne egy ilyen nagy akaraterő próbára, mint a vízböjt? :D Ne itt keresd azokat, akik tudnak ebben a kérdésben tapasztalatot adni. Itt csak okoskodó lúzereket találsz.
2022. márc. 29. 10:04
 17/41 anonim ***** válasza:
85%
Ja, nyilván mindenki hülye, csak te vagy a helikopter a vízböjtöddel.
2022. márc. 29. 11:44
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
#16 Te tudod egyeltalán milyen rossz hatással van a vízböjt? Természetesen nem arra gondololok, hogy valaki megfelelő táplálkozással csinálja mondjuk 2 hetente x órát.Hanem arra gondolok, akik így szeretnének fogyni..Teljesen szétbaszod a szervezetedet,illetve mentálisan is magadat..Semmi értelme,nincsen pozitív hatása.
2022. márc. 29. 14:51
 19/41 anonim ***** válasza:
86%
#16 ezzel magadat is leírtad, csak jelzem :).
2022. márc. 29. 16:14
 20/41 anonim ***** válasza:
90%
#16 De akkor írj már valamit hogy miért:// Mert ezt nagyon nem szeretem, amikor valami ír valamit, de semmi érv nincsen..Írd le hogy szerinted miért jó, meg tudom is én..De ez már a második hozzászólásod, és semmi érvet nem írtál, csak masoknak "szólsz be"
2022. márc. 29. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!