10kg fölöslegem van... Már egy ideje próbáltam más-más módszerekkel fogyni, de sosem ment. Ismertek valamilyen egyszerű, gyors és gazdaságos fogyókúrát?
Épp ezért nem ilyen szar fogyókúrákkal kell próbálkozni, hanem teljes életmódváltás kellene mindenkinek, aki le szeretne fogyni..
Kalóriadeficit nélkül egyébként meg nem tudsz fogyni. Bőven lehet az is, hogy szarul ettél, és emiatt nem fogytál. Sőt, csak ez lehet a pakliban.
Ha lenne egyszerű, gyors és gazdaságos fofyókúra, nem lenne annyi elhízott ember.
Tessék kalóriát számolni, cukrot éd fehér lisztet kiiktatni és ha úgy se fogysz 2 hét alatt akkor kérdzehetsz megint
Egyszerű, gyors és gazdaságos? Ilyen nincs.
A normális kaja alapból drágább, a tartós, egészséges fogyás minden esetben időt és türelmet igényel, az pedig hogy ki mit hogyan eszik, és kinek milyen étrend jó, az egyéni dolog. Hiába írnám, hogy nekem az vált be a legjobban, hogy az átlag emberekhez képest sokkal kevesebb szénhidrátot, sok fehérjét és sok zsírt eszem, ettől még ez neked nem biztos hogy megfelel. Én így érzem jól magam és szépen le is fogytam 3 év alatt. rengeteg zöldséget, húsokat, tojást, olajos magvakat és tejtermékeket fogyasztok főleg. És persze sok sport.
Egy módszer van, ha kalóriadeficitben vagy.
Számold ki, mennyi kalóriát ehetsz a fogyáshoz, azt tartsd be. Ezen belül egyéni preferenciák lehetnek, mint pl utolsó, aki több zsírral fogy, nekem a magasabb szénhidrát esik jobban, mert hosszú távokat futok amihez kell a ch.
Igen, mindenkinek más a preferenciája. :)
Egyedül a kalória, amit muszaj tartani. Ha nincs deficit, nem fogysz, ha van, akkor igen.
Előttem szóló: lehet nem értesz vele egyet, de a kalória deficit miatti fogyás a fizika törvényei alapján működik...
Kérdező: mozogj heti minél többször, olyan mozgást amit szeretsz, számold ki a kalória igényed, és egyél 300-500 kcallal kevesbbet. Figyelj a fehérje bevitelre és ennyi. Ez a hosszú távon tartható legbiztosabb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!