10kg fölöslegem van... Már egy ideje próbáltam más-más módszerekkel fogyni, de sosem ment. Ismertek valamilyen egyszerű, gyors és gazdaságos fogyókúrát?
Hogy lehet a kalóriával nem egyetérteni?
Lehet, hogy te úgyis fogytál hogy nem számoltad, na de akkor is deficitben voltál, max neked sikerült ezt elérni anélkül, hogy méricskélj. Na de nem hinni benne??
12. Úgy lehet nem egyetérteni a kalóriaelmélettel, hogy az szerint csak az számít, hogy mennyit viszel be és mennyit éget el a tested működése+ a mozgás. Pedig ez így téves, egyszerűen nem igaz.
Az is számít, hogy milyen forrásból származik az a kalória és milyen minőségű. ( És még sok más egyéb egyéni dolog is nagyon fontos)
Áss mèlyebbre ha érdekel a téma, én megtettem, ezért írom amit írok. Azóta nem foglalkozom kimondottan kalóriákkal, hogy ennek jobban utánajártam, mert rájöttem, hogy messze nem ez a legfontosabb.
Nem számít hogy miből van a kalória...
Egészség szempontjából számít, fogyás szempontjából konkrétan semmit.
Azért, mert baromságot írtál/írtatok, ami k.vára nem segít a kérdezőnek.
Továbbra is várok bármilyen normális alátámasztást, ami arról szól, hogy a kalória nem számít 💁♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!