Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10kg fölöslegem van... Már...

10kg fölöslegem van... Már egy ideje próbáltam más-más módszerekkel fogyni, de sosem ment. Ismertek valamilyen egyszerű, gyors és gazdaságos fogyókúrát?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 18:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Én úgy fogytam le 15 kg-t, hogy mértékkel ettem csokit, néha édességet, amikor megkívántam, lángost, pizzát, este 6 után viszont már semmit és mellé sokat sportoltam:D Mindenki megjegyzi azóta is, hogy milyen szép, tónusos alakom van. Szerintem aki egész nap mozgásban van, annak nem kell a kalóriára figyelni, inkább az ételek összetételére és a mennyiségre max. Aki eddig evett ch-t, most meg hirtelen megvonja magától, az inkább be fog dilizni. Le lehet szépen adni ilyen hülyeségek nélkül is, sok sporttal, saját példámon keresztül tapasztaltam:) De ha ugyanúgy eszel, mint eddig és elkezdesz valamilyen mozgásformát, mellette az emésztésed rendberakod pl. probiotikumokkal, már az is jó. Ha meg nem megy továbbra sem a fogyás, ne erőltesd, lényeg, hogy egészséges legyél.
2022. márc. 9. 18:01
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

Hogy lehet a kalóriával nem egyetérteni?

Lehet, hogy te úgyis fogytál hogy nem számoltad, na de akkor is deficitben voltál, max neked sikerült ezt elérni anélkül, hogy méricskélj. Na de nem hinni benne??

2022. márc. 9. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
11.es vagyok. Már ne haragudj utolsó, de szerintem összekeversz valakivel, mert én most írok ide először:D Leírtam a tapasztalatomat. Nem írtam, hogy nem értek egyet a kalóriával, csak tippeket adtam a kérdezőnek arra az esetre, ha nem akar diétázni. Sporttal és az emésztés rendberakásával ki lehet váltani a diétát simán és akkor nem lesz jojózás se. Ehet nyugodtan ugyanúgy, ahogy eddig, max kis odafigyeléssel (pl. este már nem eszik).
2022. márc. 9. 18:19
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

12. Úgy lehet nem egyetérteni a kalóriaelmélettel, hogy az szerint csak az számít, hogy mennyit viszel be és mennyit éget el a tested működése+ a mozgás. Pedig ez így téves, egyszerűen nem igaz.

Az is számít, hogy milyen forrásból származik az a kalória és milyen minőségű. ( És még sok más egyéb egyéni dolog is nagyon fontos)

Áss mèlyebbre ha érdekel a téma, én megtettem, ezért írom amit írok. Azóta nem foglalkozom kimondottan kalóriákkal, hogy ennek jobban utánajártam, mert rájöttem, hogy messze nem ez a legfontosabb.

2022. márc. 9. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Nem számít hogy miből van a kalória...

Egészség szempontjából számít, fogyás szempontjából konkrétan semmit.

2022. márc. 9. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
15. Akkor maradj csak ebben a tévhitben. 😂
2022. márc. 9. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Mutass már egy bármilyen cikket, kutatást, ahol kevés kalóriával nem fogytak! Ja tudjuk, te helikopter vagy, nem úgy működsz,mint mindenki más.
2022. márc. 9. 22:17
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
11.es vagyok. 17-es, te mit hőzöngsz? Valami egészségkövet vagy vagy táplálkozási szakember?:D Szerintem itt mindannyian a Kérdezőnek próbálunk tanácsokat adni saját tapasztalat alapján és bocsi, de senki se rád kíváncsi. Attól, hogy még neked más a véleményed, a másiknak is meglehet a sajátja.
2022. márc. 9. 22:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert baromságot írtál/írtatok, ami k.vára nem segít a kérdezőnek.

Továbbra is várok bármilyen normális alátámasztást, ami arról szól, hogy a kalória nem számít 💁‍♀️

2022. márc. 10. 07:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért is ne segítene a Kérdezőnek néhány normális személyes tapasztalat, tipp, pl. hogy sportoljon és tegye rendbe az emésztését?:DDD Fú, ember, te aztán jó frusztrált lehetsz. Ettől az én életem még szerencsére ugyanolyan jó marad, a testem meg tónusos. Még jó, hogy nem a te teóriáid segítségével fogytam:DDD
2022. márc. 10. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!