Mennyit tudnék fogyni szeptemberig?
18F, 179cm, 76kg, 21% tzs.
Kb. 1 hete elkezdtem egészségesen étkezni, nagyjából 2 ezer kalóriát eszek naponta, és minden második nap biciklizek 25-35 km-t, amivel a bicikli computerem szerint kb. 750-1100 kalóriát szoktam elégetni, attól függ mennyire vagyok aktív és mekkora távolságot megyek. 1-2 hónap múlva majd a biciklis edzések közé szeretnék betenni súlyzós edzéseket is, csak még vennem kell pár eszközt hozzá.
Szerintetek ha ezt így tartom, akkor szeptemberig a testzsírszázalékom mennyivel csökkenne? Illetve még érdekelne, hogy jó így ez az életmód, vagy változtassak valamin?
Ha az egészséges étkezésed valóban az, akkor jónak tűnik.De szerintem ehetnél még többet is.
De majd meglátod, 1 hét az semmi. Csináld, legyél kitartó és tartsd magad a dolgokhoz...és tapasztalni fogod a változást.Ha sokat vagy éhes nyugodtan egyél még.Az edzéseid miatt bőven beleférne.
Én azt vallom hogy az alap legyen jó, aztán az evés a puding próbája.Akkor látja az ember hogy működik, figyelemmel kíséri,és ha valami nem úgy alakul ahogy kell akkor finomít, változtat.
A mérleg is ad egyfajta visszajelzést, de a mérőszalag is egy megoldás.A legjobb a fénykép, és tükör...mert ha 2 hónap múlva összehasonlítod magad a mostani éneddel egyértelműen látszódnia kell a változásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!