20 óráig bírtam jó rosszul is lettem, majd benyomtam fél tortát
2022. márc. 14. 17:12
2/41 A kérdező kommentje:
Az eddigi leghosszabb böjtöm 36 óra és jól bírtam. Sok víz, zöld tea.
2022. márc. 14. 17:15
3/41 anonim válasza:
Ez egy nagy baromság amivel inkább csak kárt csinálsz. Kalóriadeficit kell nem vízböjt
2022. márc. 14. 18:29
4/41 anonim válasza:
Es ezzel a hülyeséggel mégis mi lenne a cél? Fogyni nem tudsz vele, meregtelenítésben meg nem kell neked segíteni, a tested teszi a dolgát.
2022. márc. 14. 18:57
5/41 A kérdező kommentje:
Ennek a hülyeségnek nézzetek utana orvosok támasztják alá a böjtöles pozitív hatásait. Ilyen az időszakosböjt is, amikor a tested nem az emésztésre koncentral hanem más folyamatokra.
Bele írtam a kérdésbe, olyan emberek veleményét várom akik csinálták.
2022. márc. 14. 19:28
6/41 anonim válasza:
Az időszakos böjt teljesen más mint a vízböjt, más hatásokkal, eredménnyel, céllal.
Ezért kérdeztem, hogy neked mi a célod? Mert utánanéztem, a hosszabb böjjttől ugyan nem fogsz fogyni. Egészségtelen, káros koplalás, szép szóval böjtnek hívva.
2022. márc. 14. 19:30
7/41 Humor Herold válasza:
A böjt az nem arra van hogy fogyjon az ember.Ha ez a célod akkor teljesen értelmetlenül feszegeted a határaidat! Ha fogyni akarsz diétázzál.
2022. márc. 14. 19:40
8/41 anonim válasza:
Hulyeseg.. edzeni kell meg normalisan kajalni
2022. márc. 14. 20:00
9/41 anonim válasza:
Ha sokáig nem eszel, utána a tested el fog kezdeni raktározni, és csak gyorsabban fogsz hízni. Életmódváltás kell.
2022. márc. 14. 20:41
10/41 anonim válasza:
időszakos böjtnek számít amikor 8 és 18 között eszel csak, több pihenésre nincsen szüksége a szervezetnek, ha megfelelő ételeket eszel különben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!