Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy bögre száraz, főtlen rizs...

Egy bögre száraz, főtlen rizs sok egy embernek?

Figyelt kérdés

Egy 250 ml teás bögrényi basmati rizs sok egy embernek egy étkezésre, vìzben kifőzve, zöldségekkel, 3 tojással?

Ez az egytál étel volt ma a vacsorám, előtte cukkinispagetti pestoval volt az ebéd.

#rizs #adag #portioncontroll
2021. dec. 16. 20:55
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
29%

"az ázsiai emberek többsége rengeteg rizst eszik"

Eszem megáll. Szerinted egy fogyózó nő tud úgy fogyni hogy rengeted rizst eszik? Fogd már fel, hogy az hogy egy egész nap fizikai munkát végző ázsiai nem hízik a sok rizstől azért van mert egész nap mozog. Ha ugyanazt eszed mint egy szegény ázsiai ország átlagos állampolgára, de 1500-1800 kcal-ra lezsugorítva akkor beteg és gyenge leszel.

Na de én befejeztem. Teljesen értelmetlen olyan emberrel vitatkozni, aki azt sem képes megérteni, hogy a tápanyagbevitel egyenesen arányos az elfogyasztott mennyiséggel. Ha ez nem így lenne, akkor legelhetnénk füvet mint a lovak, mert hát ha egy 500 kilós testet életben tart a fű, akkor egy 70 kilós embert is... Egyétek akkor a rizst, aztán csodálkozzatok mint a kérdező hogy miért állt meg a fogyás, meg miért nincs rajtatok semmi izom.

2021. dec. 20. 15:32
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
44-es vagyok, azóta nem szóltam hozzá, de éppenséggel egy fogyózó nő vagyok, aki rengeteg rizst eszik. na erre varrj gombot.
2021. dec. 20. 21:24
 53/53 anonim ***** válasza:
Az vagy 150ch.. csak a rizs 😀 egy kajalasra eleg sok meg ha koxolsz meg tomegelsz is 😅
2021. dec. 22. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!