A nyúl száraz eledelt meg lehet embernek enni?
mármint azokra a kis puffancsokra meg granulátumokra gondolok amilyeneket lehet kapni.
Ha lehet enni akkor mennyit?
Láttam már hogy valaki megeszi a kutya/macska kaját merthogy emberek számára is ehető,de mi a helyzet a nyúlkajával?
Én gyerekkoromban megkóstoltam a nyúltápot (tenyésztett házi nyúl kaja volt) és nem lett bajom tőle, bár nem is ízlett.
Nagy mennyiségben azért szerintem nem kéne enni, hiszen nem emberi fogyasztásra készült. Tartalmazhat olyan dolgokat, amitől az ember beteg lesz de a nyúl nem.
Elvileg semmi bajod nem lehet töle (ellentétben az elözövel ugyanis nem tartalmazhat semmiféle káros anyagot), de mivel nem emberi fogyasztásra készült, nincs benne só meg egyéb füszer, ezenkivül igen sok rostot tartalmaz, amitöl borzasztóan felfújódsz, és ez esetleg lehet veszélyes is, mármint ha túl sok gár keletkezik benned.
Pár darabtól garantáltan nem lesz semmi bajod, de se nem jó igazán, se nem sok értelme lenne ezt enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!