Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Reggeli étvágytalanság és...

Reggeli étvágytalanság és száraz száj?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy reggel felkelés után nagyon étvágytalan vagyok,és nincs nyál a számban.

És nem nagyon tudok így enni.

Nappal,és délután amúgy nagyon jó étvágyam van.

Arra gondoltam hogy ha reggel 4-kor felkelek,és beveszek egy magnézium+b6 vitamint,és visszafekszem és felkelek amikor szoktam (6-kor) akkor ez segítene szerintetek?

Vagy van más megoldás?

2014. máj. 29. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem is kell rögtön felkelés után enni, sokan ilyenkor még nem éhesek. Reggel igyál egy pohár vizet, aztán majd eszel, ha megéhezel.
2014. máj. 29. 20:14
 2/2 Katoonene válasza:

Mit szoktál enni este lefekvés előtt?

Akár 2-3 órával korábbra is gondolhatsz. Nagyban befolyásolja a szájszárazságot, étvágytalanságot.

Én például amióta elég mérsékelten vacsorázok, nincs reggeli étvágytalanságom, illetve szájszárazság csak akkor volt, ha sósat ettem este.

2014. máj. 30. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!