Melyik levegő jobb az asztmás embernek?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nemrég derült ki hogy asztmás vagyok, és kaptunk prospektus, anya elolvasta és azt írta hogy a száraz levegő a jó, ezt ugye kipróbáltuk, és mondta hogy nekem még nehezebb így levegőt kapni, ezután kipróbáltuk hogy bepárásítottuk kicsit a levegőt a szobámban, így már sokkal könnyebben kaptam levegőt
És ugye az lenne akkor a kérdés hogy melyik levegő típus jobb az asztmának? A száraz vagy a párásított?
2019. ápr. 20. 22:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább az a lényeg, hogy a ház amiben élsz, ne legyen dohos, penészes. Én is asztmás voltam kiskoromban, anyu sokat szellőztetett, mert vályogházban laktunk. Az meg ugyebár eléggé dohos, ha szellőzetlen.
2/3 anonim válasza:
Nekem a kissé párás jó! Túl meleg pedig soha ne legyen bent! Én ha elkezdtem fulladni, akkor próbàltam a pipákat nem azonnal alkalmazni, hogy ne szokjak annyira hozzá, így elővettem az inhalálót, salvus vizet tettem bele és csak úgy simán engedtem ki a szobába a gőzét. Ha nagyon fulladtam akkor salvus+berodual csepp egyben és úgy a számhoz vagy csak a szobába. Viszont a száraz levegő nekem soha nem volt jó! Ahogy a túl meleg sem. Olyankor kezdődött és azonnal nyitottam az ablakot tèlen is, hogy szellőzzön át a szoba. Nekem soha nem mondta a dokim, hogy száraz legyen a levegő. Az a tüdőt/torkot szerintem mégjobban ingerli. Viszont az előírás lehet az. Mindenesetre nekem az ellenkezője vált be!
3/3 anonim válasza:
Párás hűvös. Nem véletlenűl ajánlják a barlangterápiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!