Hogy éljem túl a Karácsonyt, ha fogyókúrán vagyok?
Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok, szüleimmel lakok még. Szeptember óta diétázok, elég szép eredménnyel, amit nem akarok elrontani az ünnepek alatt. Itt most a december 23-tól január 3-ig tartó időszakot értem. Elég nagy családom van, nagy vendégség szokott lenni nálunk 26-án, meg mi is szoktunk menni rokonokhoz. Minden évben anyával sütünk-főzünk. Mézes kalács, bejgli, rétes, zserbó, tepertős pogácsa. Szenteste hízott kacsa szokott lenni. 25-én töltött káposzta. Többi nap fasírt, rántott hús, stefánia szelet, francia saláta, kenyérlángos, héjában sült krumpli szalonnával, kolbásszal, vajjal, lilahagymával. Szilveszterkor baconba tekert sajttal töltött debreceni kolbász, Újévkor lencsefőzelék jó sok füstölt hússal. (Most ahogy ezeket leírtam, össze is futott a nyál a számban). A családom eléggé a kaja körül forog amúgy is, fontos szerepet tölt be az evés. Két húgom vékony, nekik nem kell diétázni, anya és apa picit telt, de nem vészes. Csak nekem kell fogyókúrázni a túlsúlyom miatt, és nem várhatom el a többiektől, hogy miattam ők se egyenek hizlaló kajákat. Előre görcs van a gyomromban, ha arra gondolok hogy két húgom degeszre eszi magát sok finomságból, én meg ehetem a natúr csirkét vagy halat zöldségekkel. Attól tartok, hogy nem bírom majd megállni, hogy ne zabáljam magam tele minden áldott nap másfél héten keresztül. Akik már voltak/vannak ilyen helyzetben, hogyan csinálták? Megengeditek magatoknak a karácsonyi túlevést, vagy meg tudjátok magatokat tartóztatni?2021. dec. 7. 11:38
21/22 anonim válasza:
Én már elkezdtem a karácsonyi kajálást, januárban leadom :D
22/22 anonim válasza:
Én karácsonykor is ugyanúgy le szoktam nyomni az 1 órás futást/tornát, plusz napközben szinte semmit sem eszem, csak a vacsinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!