Sikerült már leadnotok a karácsony környékén felszedett plusz kilókat?
Vagy még folyamatban van a plusz kilók leadása?
Esetleg semmit sem híztatok az ünnepekkor?
Decemberben kezdtem neki a fogyókúrának. Karácsonyig már sikerült fogyni valamennyit,
viszont akkor elutaztunk nővéremhez, így együtt volt a család. Egye fene, így azon a héten még elengedtem magam. Viszont felfogadtam hogy január 1-től komolyan csinálom. A "csalóhét miatt" pár kiló visszaszaladt akkor, de nem is gondoltam erre negatívan, csak jól akartam érezni magam a szeretteim körében, és nem arra gondolni, hogy ez a süti/pohár kóla már nem fér bele :)). Lényegében januárban tényleg sikerült az életmódváltás, úgy ahogy elterveztem, amit azóta is tartok. Rengeteg izzadás, több mindenről való lemondás (borzasztóan rögesztmés sültkrumpli- és chips függő voltam) és egy rövid depressziós fázis után, elmondhatom mostmár magamról, hogy végre jól érzem magam a bőrömben. 30 kilótól sikerült megszabadulnom eddig, 5 hónap alatt (116-ról 86-ra fogytam). Semmi koplalás, semmi regenor, böjt, stb nem volt, csak akaraterő. Ugyan még mindig messze a kitűzött cél, de ahogy írtam, jól érzem magam a bőrömben már, megszerettem magam. A kezdet nem volt zökkenőmentes, de ahogy haladtam, csak egyre jobb érzés volt. Csak egyetlen dolog bánt, hogy miért vártam eddig ezzel az egésszel, egyáltalán miért jutottam el oda? A fiatal évek, gimis évek mind elteltek egy visszataszító, kövér testbe bújva. De! Soha nem késő rájönni mi a helyes út, soha nem késő változtatni! F/22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!