Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étkezési problémám van,tudok...

Étkezési problémám van,tudok róla..sajnos már egy éve .Már előre rettegek az ünnepektől,hogyan tudom kicselezni a nagy családi zabálásokat?

Figyelt kérdés

Legalább 5 helyre megyünk karácsonyozni,újév...igy is mindenki etetne,nem tudom mit tegyek.Kiméljetek a hát egyél,mi az a pár nap stb kommentektektől! Akinek volt vagy van anoreksziája az tudja,hogy nem így működik! Privátban is szívesen beszélgetnék hasonló gondokkal küzdő emberekkel.

20/l

ma 16:26
 1/3 anonim válasza:
64%

Nekem is volt evészavarom, bár nem anorexia de nem tudtam enni szinte semmit. És nagyon nehéz volt az első karácsony. A másodikra már annyira jól voltam, hogy el tudtam játszani, hogy eszek. Levest nem kértem, a másodikból nagyon keveset szedtem, és egyébként a zabálásba elég jól belefeledkeztek a többiek, nem nagyon tűnt fel, hogy az üres kanalat emelem a számhoz vagy hogy már megettem-e annyit amit ki se szedtem.

Utána következő karácsonyra már azt hiszem rendben voltam nagyjából.

ma 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Bár idén már nem tudod alkalmazni, jövőre a pszichoterápia már hatni fog erre. Az, hogy őszinte vagy a környezeteddel, nagyon sokat fog segíteni. Idén annyit tudsz tenni, hogy csakis olyan emberekhez mész karácsonyi látogatásra, akik empatikusak és veled vannak a harcodban. Akik békén hagynak az evéssel és etetéssel. Akik tudják, milyen ez a betegség.
ma 18:20
 3/3 anonim válasza:
Privátba beszélhetünk :))
ma 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!