Étkezési problémám van,tudok róla..sajnos már egy éve .Már előre rettegek az ünnepektől,hogyan tudom kicselezni a nagy családi zabálásokat?
Legalább 5 helyre megyünk karácsonyozni,újév...igy is mindenki etetne,nem tudom mit tegyek.Kiméljetek a hát egyél,mi az a pár nap stb kommentektektől! Akinek volt vagy van anoreksziája az tudja,hogy nem így működik! Privátban is szívesen beszélgetnék hasonló gondokkal küzdő emberekkel.
20/l
Szerintem keress fel egy szakembert. Te is írod, hogy ez egy probléma, azon kívül, hogy testileg és lelkileg kikészít, még titkolózásra és trükkökre is kényszerít.
Igen, nehéz elkezdeni egy terápiát, de ha most elkezded, akkor jövő karácsonykor majd talán nem kell aggódnod.
(A családot nem kell beavatnod abba, hogy szakemberhez mész. Valószínűleg örülnének neki - hiszen így is állandóan etetni akarnak, biztosan látják, hogy probléma van -, de ha neked kényelmetlen, akkor ne szólj nekik erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!