Mennyit fogytál 2024-ben? Mik a terveid 2025-re? Beszélgessünk, inspiráljuk egymást!
Én januárban láttam neki, ekkor 85 kilót mutatott a mérleg. (178 cm/40 éves nő). Kalóriaszámlálással mostanra sikerült leadni 15 kg-t. Nehezítette az életemet egy műtét és egy csonttörés, ezek miatt nem tudtam annyit edzeni, amennyit szerettem volna, illetve nyáron kicsit lanyhult a lelkesedésem.
2025-ben szeretnék 70 kg alá menni és tartósan ott is maradni. 66-68 kiló lenne az ideális. Remélem, idén sikerül az edzés terén is fejlődni.
Amennyi lement, kb. 8-10 kg, legalább anmyi visszajött (rá se merek állni a mérlegre), és ez nagy csalódás, hogy nem sikerült. Kalóriaszámolással. De hiányzott a megszokott kajálás.
Terv: újra odafigyelni, csak lassabban fogyni és a semmi helyett kicsit mozogni.
#4 fiatal felnőtt koromban 62 és 66 között mozgott a súlyom, és szerintem valahol ott van az “ideális”. Egy ideje edzek súlyzóval, és ezt szeretném folytatni, ha lekerül a gipsz a kezemről, ha izmosodom, akkor nyilván közelebb leszek a 70-néz.
Voltam 58 kg is, betegség miatt, az borzalmasan rossz volt, pedig BMI szerint még normális.
170 cm magas vagyok, 52 éves. Fiatalabb koromban a 70 kg körüli érték teljesen jó volt. 2024. augusztusában 100,3 kg-ot mutatott a mérleg. Már kb. 3 éve küzdök legalább +25kg túlsúllyal.
Ma 85 kg vagyok. A célom január-május között még kb. 8 kg-ot leadni (a végső cél 75 kg lenne, de ha már 77 leszek, engem az is boldoggá fog tenni).
Járok konditerembe, gyaloglok, tornázom otthon, igyekszem erősíteni, nem szeretnék már a továbbiakban izmot veszíteni. Innen és így már nagyon lassan megy, meg persze nem is koplalok. Havi kb. 1-1,5 kg-ot csökken a súlyom.
163/61 kg no
7 Kg-t fogytam 2024-ben, 68-rol indultam, 61-re fogytam
Meg a pandemia alatt 2021-22-ben hiztam meg, elotte sose vtam 60 Kg folott.
Karacsonyi idoszakra sulymegtartas a celom, 2025-ben olyan 54-56-ra lenne jo lemenni. Januart meg kene nyomni egy 2-3 Kg-val.
Csak eleg lassan fogyok, mert ulomunkat vegzek irodaban, ehezni nem szeretek, igy nagyobb kaloria deficitet csak sok aporttal tudok elerni. Raadasul az a tapasztalatom, hogy ha ilyen 12-1300 kcal-on eheztettem magam hosszasabb ideig, kontraeffektiv a dolog, mert utana hetekig zabalok. Az ilyen 1400-1600 kcal mukodik sok sporttal, ilyen heti 1/3 / fel kilo fogyashoz, ami utana nem is jon vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!