Mennyit fogytál 2024-ben? Mik a terveid 2025-re? Beszélgessünk, inspiráljuk egymást!
Figyelt kérdés
Én januárban láttam neki, ekkor 85 kilót mutatott a mérleg. (178 cm/40 éves nő). Kalóriaszámlálással mostanra sikerült leadni 15 kg-t. Nehezítette az életemet egy műtét és egy csonttörés, ezek miatt nem tudtam annyit edzeni, amennyit szerettem volna, illetve nyáron kicsit lanyhult a lelkesedésem.
2025-ben szeretnék 70 kg alá menni és tartósan ott is maradni. 66-68 kiló lenne az ideális. Remélem, idén sikerül az edzés terén is fejlődni.
dec. 22. 21:07
11/28 anonim válasza:
7 kilót 93-ról 86-ra. Nem különösebben próbálkoztam, de így sikerült.
12/28 anonim válasza:
Március 1.-ig tömegelés és magas intenzitással gyúrás. Amolyan, ami a csövön kifér szindróma, célom felmenni 100 kilóig. Aztán 4 hónap diéta, hogy július, augusztusban alacsony testzsírral feszenghessek a nyári napsütésben.
13/28 anonim válasza:
Szeptember második felében indultam 113,5 kg-ról, a célom 70-75 kiló. Jelenleg 103 kiló vagyok. A karácsonyi időszakban csak arra figyelek, hogy ezt a súlyt megtartsam és januártól keményebben folytatom újra, és igyekszem nyárra közel kerülni az álom súlyomhoz.
14/28 anonim válasza:
Nem kell fogynom, sajnos 47.2 vagyok :( Viszont híznom kellene legalább 7-8 kilót a magasságomhoz.
Szóval... ja, csak nehéz, mert a hülye étkezési zavaros bromságok ugyebár. Mindegy, nem stresszelek, eszek amit kívánok, ami jól esik, és ennyi.
Már az is megfelel, hogyha nem fogyok tovább a stressz miatt :D
15/28 anonim válasza:
Semennyit, már csak súlyt tartok 4 évnyi fogyás után. Eddig (2 éve) sikeresen🥳
16/28 anonim válasza:
A tömegelést még tartom február-márciusig. Most 61 kiló vagyok. Aztán elkezdek szálkásítani. Célsúly nincs, majd a tükör megmondja.
18/28 anonim válasza:
108 kiló voltam és most 87 vagyis 21 kiló ment le d emég min 17et szeretnék a következő évben sztem az lesz a fogadalmam és a yazio app sokat segített s makro és kalória számítában
19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
dec. 27. 20:52
20/28 anonim válasza:
Kb -8 kilót fogytam. Dagadtabb vagyok,mint valaha. Életem legegészségtelen korszakában vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!