Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nálatok mennyi az...

Szerintetek nálatok mennyi az esélye annak, hogy idén, 2024.dec.24-én fehér karácsony várható? Hisztek még a csodákban vagy megint átvernek minket a nagy havazással?

Figyelt kérdés
Várom a véleményeket és boldog fehér karácsonyt mindenkinek.

dec. 22. 15:57
A kérdező szavazást indított:
napos, de fehér Karácsony
napos, de fekete Karácsony
havazás, de fekete Karácsony
eső, de fehér karácsony
ónos eső, de fehér karácsony
ónos eső, de fekete karácsony
havazás és fehér karácsony
eső és fekete karácsony
szeles, de fehér karácsony
szeles, de fekete karácsony
18 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi az átverés ebben? Óráról órára változhat a helyzet (ld. az augusztus 20-i tűzijáték körüli állapotok), több nappal előre csak feltételezni lehet dolgokat. Az éghajlatváltozással lassan tél sem lesz.
dec. 22. 16:01
 2/25 anonim ***** válasza:
21,8%
dec. 22. 16:02
 3/25 anonim ***** válasza:
Ki verne át? Tavaly 23-án este is mekkora hó esett, jól átvertek vele, mi?
dec. 22. 16:03
 4/25 A kérdező kommentje:
Ásotthalmán 2007 óta várom a fehér karácsonyt. Pár alkalommal feltételezték, hogy fehér lepel fogja borítani a tájat, de nem lett belőle semmi sem.
dec. 22. 16:22
 5/25 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy amennyire figyelemfelkeltő, annyira téves az előrejelzés. Csak a nézettség miatt igérik megint az országos fehér karácsonyt.

Én így képzelem el: Havas eső és eső fog esni az ország legnagyobb részén. A hegyekben és Budapest környékén több centis hótakaró várható, ami kitart az ünnepekig.

Az északi országrészben ónos eső várható, ezért a sofőrök figyeljenek oda a vezetésre.

dec. 22. 16:30
 6/25 A kérdező kommentje:
Budapesten hatalmas hó fog hullani, és arra fogják figyelmeztetni az embereket, hogy aki teheti, az ne induljon meg a hófúvásban.
dec. 22. 16:34
 7/25 anonim ***** válasza:
Az időjárás jelentés nem ígér semmit. Azt írja, mire számítanak az aktuális mérések alapján.
dec. 22. 16:37
 8/25 A kérdező kommentje:
dec. 22. 16:37
 9/25 anonim ***** válasza:
Tavaly is mi volt 23.-án, 40-el mentünk az autópályán. Ugyan ezt mondják idén is, úgyhogy én holnap már nem megyek sehova.
dec. 22. 16:45
 10/25 anonim ***** válasza:

Ahol lakok arra az Időkép.hu 80% esélyt ír, mivel majdnem domb tetőn van a házunk és erre felé sokszor akkor is van hó amikor 0% esélyt mondanak és a városunk nagy részén csak eső van esetleg havas eső, itt már inkább hó szokott lenni.

Meglátjuk, én bízom abban hogy legalább egy picit legyen fehér karácsonyunk ha már nem volt kitudja hány éve. Én egyedül 2000-es évek elején emlékszem arra hogy fehér karácsonyunk volt, de akkor is inkább jeges, ónos eső lett a végére.

dec. 22. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!