Szerintetek nálatok mennyi az esélye annak, hogy idén, 2024.dec.24-én fehér karácsony várható? Hisztek még a csodákban vagy megint átvernek minket a nagy havazással?
Én úgy gondolom, hogy amennyire figyelemfelkeltő, annyira téves az előrejelzés. Csak a nézettség miatt igérik megint az országos fehér karácsonyt.
Én így képzelem el: Havas eső és eső fog esni az ország legnagyobb részén. A hegyekben és Budapest környékén több centis hótakaró várható, ami kitart az ünnepekig.
Az északi országrészben ónos eső várható, ezért a sofőrök figyeljenek oda a vezetésre.
Ahol lakok arra az Időkép.hu 80% esélyt ír, mivel majdnem domb tetőn van a házunk és erre felé sokszor akkor is van hó amikor 0% esélyt mondanak és a városunk nagy részén csak eső van esetleg havas eső, itt már inkább hó szokott lenni.
Meglátjuk, én bízom abban hogy legalább egy picit legyen fehér karácsonyunk ha már nem volt kitudja hány éve. Én egyedül 2000-es évek elején emlékszem arra hogy fehér karácsonyunk volt, de akkor is inkább jeges, ónos eső lett a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!