Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsősegély vizsgán kell...

Elsősegély vizsgán kell lélegeztetni 2024/25-ben?

Figyelt kérdés
Egy éve voltam tanfolyamon, akkor azt mondták, hogy a vírushelyzetre való tekintettel a lélegeztetést nem kell teljesen bemutatni (befújás része elmarad). 2025 januárjában megyek vizsgázni, és érdekelne, hogy jelenleg is ez-e a helyzet :)

tegnap 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

" Egy éve voltam tanfolyamon, akkor azt mondták, hogy a vírushelyzetre való tekintettel a lélegeztetést nem kell teljesen bemutatni (befújás része elmarad). "

Egészen pontosan mikor 1 éve? 😁 Tudtommal 2023-ban sem volt már vészhelyzet. Én ezt hülyeségnek gondolom, mondjuk én 2012-ben csináltam az elsősegélyt az is igaz.

Majd megmondják itt az okosok. Én azt mondom hogy "Á-tól Z-ig" tanuld meg, és mutasd meg, hogy biztosra menj.

tegnap 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hely válogatja. Lehet, hogy valahol kérik, valahol meg nem.
tegnap 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
#1-es válaszára: tavaly szeptemberben voltam tanfolyamon :) Tudom, hogy akkor sem volt vírushelyzet, de még akkor is ez volt a bevett szokás. A tanfolyamon nem is gyakoroltuk emiatt a befújást, csak elméletben.
tegnap 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én akkor kérném azt, hogy mutassák be GYAKORLATBAN próbababán, hogy hogyan is működik az újraélesztés. Ha a vizsgabiztos kéri, márpedig 99%-ban biztos vagyok benne hogy kérni fogják, akkor nagyon szop*s lesz, ha nem tudod megmutatni, csak azt mondod hogy elméletben tudod elmondani. Mert akkor azt fogja mondani a vizsgabiztos, hogy éles helyzetben az kevés lesz, ha elméletben megy, de gyakorlatban magabiztosan nem.
tegnap 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!