Ki hogy érzi, milyen lett a biosz OKTV I.fordulója?
Figyelt kérdés
Én I.kategóriában indultam, személy szerint úgy érzem, hogy továbbküldhető (I. kategóriában 40 ponttól, II. kategóriában 45 ponttól), de nagyon alacsony pontszám a továbbjutáshoz, a végefelé sok mindent elrontottam, és rosszul osztottam be az időmet..
Ti hogyan érzitek, hogy sikerült? II. kategóriában indultak véleményét is szívesen várom.
nov. 16. 12:39
1/3 anonim válasza:
Szia, én is az I. kategóriában mentem, a 40 pontom szerintem nekem is meglesz, hogy tovább lehessen küldeni de kétlem hogy továbbjutnék. Utolsónak beválasztottam egy genetikás feladatot és hát nem kellett volna, azon elég sok minden elment. De azért kíváncsian várom az eredményt :D
2/3 anonim válasza:
32 pontom lett II. kategóriában úgyhogy elég béna lett sajnos de mondjuk beteg voltam mikor írtam. Gyakorlásnak jó volt. Azt a koleszterin anyagcserés feladatot fogalmam sincs hogyan kellett volna kiszámolni😂
3/3 A kérdező kommentje:
49 pont a továbbjutási ponthatár I. kategóriában, II. kategóriában pedig 58 pont..
dec. 17. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!