Napi 1400 kalória nem kevés?
163 cm vagyok 68 kg.
Yazio szerint ennyit kell ennem. Tudom ha sportolok lehet többet, de én nem tudok túl sokat, még kezdő vagyok, kb elliptikus trénert szobabiciklit tudok használni esetleg futópadon sétálni, de ezek alig égetnek valamit.
Hogy ne éhezzek ennyi kalórián?
29/N
Én is 163cm vagyok, 72kg (épp fogyok, de csak lassan, nem akarom elsietni) és 22/N
Nekem 1500kcal-t számolt ki.
Mindenkinek más a szervezete, más az igénye, de nekem pl az időszakos böjt segített. Felkelés után amúgy sem kívánom a reggelit úgyhogy a 16/8-as böjt nekem kényelmes. Így, viszonylag kevés idő telik el a 3 étkezés között, nem kívánom úgy a nasit sem, a 16 óra böjtöt meg már megszoktam.
Egyébként igyekszem minden étkezésnél enni valamit ami tartalmaz fehérjét, ha keveset is.
Nyilván karácsonykor lesz egy kis kihágás a család miatt de aztán visszaállok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!