Karacsony alatt ti tartjatok a fogyokurat?
Én sem fogyózom. Karácsony alatt se jön rám egy deka se, tartom a súlyom ugyanúgy. Rendesen sportolok is mellette.
Hogy hogyan csinálom? Attól még hogy karácsony van, nem fogok kétszer annyit enni mint ahogy szoktam...Nem értem, miért kötelező ilyenkor zabálni, de lehet csak én nem látom a korrelációt...
igen ezt en sem ertem de szerintem mi ertiuk felre egy kicsit...
mert ugye itt szerintem sokan azert esznek rosszulletig mert tul sok a suti, stb es akkor “na meg ebbol is egy kicsi, abbol is” alapon es ezaltal ugye sok minden osszejon. Es a vegen mar rosszul van az ember...
Nem fogyókúrázok, 49 kg -mal nincs is rá már szükség, de nagy életmódváltás volt hogy idáig eljussak.
Karácsonykor is tartom az életmódváltást, de nem szigorúan, tehát enni fogok a mama sütijéből mondjuk 1-et, de nem 5-t.
Vagy eszek szaloncukrot de nem falom fel a fél csomaggal csak 1-1-et.
Kajából meg sose tudok sokat enni úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Szóval az hogy bűnözök kicsit az belefér karácsonykor, ez miatt 3 nap alatt nem fogok visszahízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!