Sütőben sült csirkecombot lehet enni fogyókúra alatt rizzsel? Nem fogja befolyásolni a fogyókúrát? Mert sokan mondják hogy nem a legjobb és nem ajánlott fogyókúra idején.
A sütöben sült csirkecomb nem egészen egyértelmü, ha zsiradék nélkül sütöd, akkor olyan, mint a grillezett, ha meg sok zsírban, akkor le´nyegtelen, hogy sütöben vagy serpenyöben sütöd.
Ettöl eltekinve értelmes módon csak úgy lehet fogyni, ha nem fogyókúrát tartasz, hanem átszoksz normális étrendre. Ehhez viszont nem diétás ételeket kell/szabad fogyasztani, hanem mindent, amit életedben enni akarsz késöbb is.
A csirkemell-rizs étrendnek nevezett valami erre nem alkalmas, mert egyrészt borzasztó egyoldalú, rengeteg vitamin és ásványi anyag hiányzik belöle, másrészt hosszabb ideig nem bírja senki.
Éppen ezért az a jó étrend, ha minél többféle élelmiszert fogyasztasz, de csak olyan mennyiségben, ami belefér a napo kalóriakeretedbe.
Nekem gyorsabban sikerült lefogyni úgy, hogy bármit ehettem, de mértékkel, mint amikor salátákkal meg csirkerizzsel kínoztam magam hónapokon át. Attól meg még rosszul is voltam.
Nem gondolom egyébként, hogy a sült csirkecombbal bármi gond lenne. Ha azt nem lehet enni, akkor mit? Jégkockát szalvétával?
Rizsel is eheted a legjobb ha basamati rizsel eszed, de én sima olcsó szar rizsel fogytam 30 kilót úgy hogy minden nap ettem 100grammot belőle mert ez volt a chm.
Basamati azért jobb mert lasabban szívódik fel de én amióta a rizst leváltottam barna bulgurt eszem és most épp ennek a foggője vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!