Ki mennyit hízott az utóbbi három napban? Kort és nemet is írjatok légyszi.
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 12:46
1/21 anonim válasza:
Három kilót FOGYTAM - mint minden évben karácsony körül.
30/N
4/21 anonim válasza:
Tartottam a sulyom, ugyanannyit ettem mint egy atlagos nap. Nagyon sokszor van nalam suti, szeretek nassolgatni es ezeket beleszamolom a napi keretembe. Annyit eszek amennyi jol esik, mertekkel, igy az unnep ugyanolyan nap volt mint a tobbi.
21/L
5/21 anonim válasza:
Én két kilót fogytam. Egy hét sütés, idegeskedés után a vendégek felfaltak mindent, a maradékot meg elküldtem velük. Már csak a pihenésre vágytam, gyomorrontásra kevésbé.
26/n
6/21 anonim válasza:
Kb. 2 kg-val lett több a súlyom, de nem aggódok miatta - eddigi tapasztalataim alapján pár nap alatt különösebb erőfeszítés nélkül le fog menni.
45/N
7/21 anonim válasza:
Semennyit nem híztam. Most ettem sütit, de mást pedig hanyagoltam
9/21 anonim válasza:
Nem tudom, de ma már nem ettem édességet és az idén már nem is fogok, majd csak elsején, mivel sógorom szülinapja lesz. Nem sportolok, de nagy sétákat teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!