10hónapos babátok mekkora most? Mennyivel született? Az utóbbi 2-3hónapban havonta mennyit hízott?
Az én fiam 3050grammal született, 5hónaposan 6900gramm volt, az még nagyon jó volt, fél évesen 7050gram, és onnantól alig-alig hízik. 10hónapos lesz napokon belül, tegnap 7860grammnak mértem.
Nemvalami mozgékony, kb egy hónapja kúszik, és pár napja mászik. Szóval nem tudom, miér nem hízik. Pedig eszik rendesen.
10 hósan kerek 10 kiló volt. 3960 g-al született. Kb 200 g-okat hízik 8 hós kora óta. Sokat mozog, már egyedül jár, így nem is aggódom a kevés hízás miatt.
A középső lányom volt olyan aprócska, mint a te babád, 8200 g volt egy évesen. Centire is picur volt.
Én babámnál is egyre lassul a hízás, de ez teljesen normális. 10 hós és az elmúlt hónapban csak 180 gr-t hízott, előtte hónapokban 300 gr-t.
10 hósan 9130 gr és 77 cm.
Köszönöm a válaszokat!!!
Én is tudom, hogy lassul a súlygyarpodás ebben az időszakban - ez természtes is, de nálunk nagyon belassult. :))
Gratulálok a gyerekekhez!!!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!