10hónapos babátok mekkora most? Mennyivel született? Az utóbbi 2-3hónapban havonta mennyit hízott?
Figyelt kérdés
Nem hasonlítgtani akarok, csak érdekel másnál hogy alakulnak a dolgok. Nálunk nagyon keveset gyarapodott a fiam az utóbbi hónapokban, másnál is így van ez??2012. dec. 5. 12:08
11/14 anonim válasza:
Szia, az én fiam 3290 g-al született. 5 és 6 hónaposan is 6900 g volt (nem hízott abban a hónapban), aztán picit megint magára kapott, majd vissza. 10 hónaposan 8 kg volt, akor a dokinő tanácsára lemértem 3 napig mennyit szopik (3-szor még szopik egy nap: reggel, este és ebéd után) 300 g-ra jött ki mindennap. Mivel ez nem éri el a minimum fél liter tejalapút sem, ezért felírt a doki tápszert (amit persze nem iszik meg :) ). Ezért én a tápszerport pici vízben feloldva rázuttyintom a kajájára (csak annyit, amennyivel kipótolnám a fél literhez valót, tehát összvissz annyi port, amennyit 2 dl folyadékhoz tennék) és láss csodát 11 hónaposan 8450 g volt. Neki ennyi hiányzott úgy látszik. :) Most sem egy vasgyúró, vékonyka még mindig, de már nem látyványosan, szerintem így már teljesen jó, nem lógnak ki a bordái :)
12/14 anonim válasza:
Az én kislányom 10 hónapos, 2650 gr a születési súlya most 8720 gr. Nekem nagyon mozgékony, már a bútor mentén jön megy, söt 2 napja tett magától 3 lépést felém. Nagyon kis akaratos próbálkozik mindennel. Nem is csodálkozom, hogy nem nagyon akar hízni de igen ebben a korban lelassul a hízás pont e miatt. Most egy hónap alatt 37 dkg-t hízott. Majdnem mindent eszik amit mi. Nem a szalonnára kell gondolni és a füstölt húsra.
13/14 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom 9 hónapos. 9300gramm és 74cm. 2640gramm és 50cm született. Nálunk is lelassult a hízás, a lányom állt. hirtelen nyúlik, hízik... Sokat mozog ő is, mászik minden felé. Viszont nagyon nagy haspók :) 1000ml/gramm eszik 1 nap. Hihetetlen.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak!!
:)
2012. dec. 12. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!