Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes baba 2 kilót hízott...

6 hetes baba 2 kilót hízott az utóbbi 4 hétben, ez nagyon sok tényleg?

Figyelt kérdés
Igény szerint szopizik, csak anyatejes.
2011. dec. 6. 16:42
 1/2 xStefix ***** válasza:

Nem, ha kis súllyal vagy épp naggyal született, ha korababa vagy egyszerűen csak ilyen típus.

Az én ismeretségi körömben a csúcs a 12 kilós fél éves kislány, szintén csak anyatejes. Igaz, ő nagyobb súllyal is született és a szülei is erőteljes alkatúak.

Ha nem látsz más aggasztó jelet, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Később majd ha többet mozog, valószínűleg ledolgozza és nyúlni is fog még bőven.

2011. dec. 6. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! az enyém 6hetes korára hízott vmivel több mint 2 kilót, cikiztek h dagi stb, de ahogy egyre többet mozgott, szépen normálra alakult a súlya (kb 8-9hós korára), eleven izgága gyerek és még mindig nagyon jó az étvágya.Így utólag sokkal jobban örülök mint ha minden etetés előtt és után mértem és görcsöltem h vajon eleget evett-e. Kérdésedre a válaszom,az átlaghoz képest igen sok, de egyáltalán nem gond, anyatejes baba, nem hízhat el, ne aggódj:-)
2011. dec. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!