6 hetes baba 2 kilót hízott az utóbbi 4 hétben, ez nagyon sok tényleg?
Figyelt kérdés
Igény szerint szopizik, csak anyatejes.2011. dec. 6. 16:42
1/2 xStefix válasza:
Nem, ha kis súllyal vagy épp naggyal született, ha korababa vagy egyszerűen csak ilyen típus.
Az én ismeretségi körömben a csúcs a 12 kilós fél éves kislány, szintén csak anyatejes. Igaz, ő nagyobb súllyal is született és a szülei is erőteljes alkatúak.
Ha nem látsz más aggasztó jelet, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Később majd ha többet mozog, valószínűleg ledolgozza és nyúlni is fog még bőven.
2/2 anonim válasza:
szia! az enyém 6hetes korára hízott vmivel több mint 2 kilót, cikiztek h dagi stb, de ahogy egyre többet mozgott, szépen normálra alakult a súlya (kb 8-9hós korára), eleven izgága gyerek és még mindig nagyon jó az étvágya.Így utólag sokkal jobban örülök mint ha minden etetés előtt és után mértem és görcsöltem h vajon eleget evett-e. Kérdésedre a válaszom,az átlaghoz képest igen sok, de egyáltalán nem gond, anyatejes baba, nem hízhat el, ne aggódj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!