Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogyan állja meg a karácson...

Ki hogyan állja meg a karácsonyi zabálást?

Figyelt kérdés
Van konkrét módszeretek arra, hogy ne egyétek túl magatokat az ünnepek alatt?

2020. dec. 26. 19:43
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
94%
Sajnos egyelőre sehogy!
2020. dec. 26. 19:55
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Én túl eszem magam ünnep nélkül is.
2020. dec. 26. 19:56
 3/23 anonim ***** válasza:
33%
Csak sütit eszem, és növényi fehérjeport. Így az össz energia bevitel moderált marad, és kielégítő a "zabálás"
2020. dec. 26. 20:06
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy, ilyenkor enni kell.
2020. dec. 26. 20:19
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Alig van itthon kaja így nincs nehéz dolgom. Mivel nagyszülőktől jön a sütihegy minden évben és mi alapból magunkra nem vásárolunk többet karácsonyra sem így nem nagy a kísértés... Van rendes ünnepi(bb) ebéd de ennyi. Meg most hogy végre van időm futok is többet mint hétköznap...
2020. dec. 26. 20:22
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy, zabáltam aztán futottam 15 km-t.
2020. dec. 26. 20:30
 7/23 anonim ***** válasza:
79%

Igen:

1. Kevés kaja legyen otthon.

2. Ne legyen gyorsan romló (jaj, meg kell enni, még akkor is, ha kétszer annyit eszem, mint amennyit szoktam, mert különben dobhatom ki).

3. Kis tányérról eszem. Ha csurig / púpozva szedem, akkor sem egy rendes felnőtt adag.

4. Nem engedek az erőszaknak. Akkor állok meg, amikor még nem vagyok teljesen jóllakva, és bárhogy kínálnak, nem szedek többet. Nem szeretetből akarnak túletetni, hanem azért, hogy a saját hiúságukat, önbecsülésüket tápolják. Aki rosszullétig akar etetni téged, az nem a te érdekedet nézi.

5. Kitűzök egy időt, hogy mikor ehetek legközelebb. Tehát amikor már veszettül ennék valamit (nem éhes vagyok, csak unatkozom), akkor utána csakazértis várok még fél órát (addig tart kb. az önuralmam).

6. Sokat iszom, az is telít.

7. Szaloncukorból max. kettőt egyszerre! És max. 8 jöhet egy nap, de inkább csak 6.

2020. dec. 26. 20:39
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Gluténmentes diétán vagyok. Tegnap anyósoméknál "terülj-terülj asztalkám" volt. Üres levest ettem meg sült krumplit. Az összes hús rántott volt. Töltöttkápin lisztes rántás. Sütik mind lisztesek.
2020. dec. 26. 21:05
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Bazzeg, karácsony van, mikor engedje el magát az ember, ha nem ilyenkor. Nem attól fog elhízni senki, hogy karácsonytól szilveszterig zabál, hanem attól, hogy szilvesztertől karácsonyig... az életet élvezni is kell, aki szeret enni, ilyenkor igenis egyen, amennyit jól esik. Majd januárban a heti 3 helyett lesz 5 edzés, meg szigorúbb kaja. Ennyi. Akinek ilyenkor is ez forog az agyában, annak nem egészséges a hozzáállása az evéshez és az ételekhez.
2020. dec. 26. 21:09
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Hát, mivel nem hamburgert, pizzát meg fagyit szoktunk enni karácsonykor, hanem a lehető legegészségesebb ételeket, tehát főleg húst, halat, zöldségféléket, mindent otthon készítve (jó, másnál lehet tocsog a zsírban a konyha ilyenkor, nálunk szerencsére nem), meg hát ugyanannyi ételtől lakunk jól ilyenkor is, mint máskor, ezért igazából semmiféle túlzabálás veszélye nem fenyeget. Max. 1 héten keresztül napi 1 szelet sütemény vagy pár szem szaloncukor nem fog semmit ártani, ha egyébként valaki egészségesen étkezik, és mozog is néha...
2020. dec. 26. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!