Ki hogyan állja meg a karácsonyi zabálást?
Igen:
1. Kevés kaja legyen otthon.
2. Ne legyen gyorsan romló (jaj, meg kell enni, még akkor is, ha kétszer annyit eszem, mint amennyit szoktam, mert különben dobhatom ki).
3. Kis tányérról eszem. Ha csurig / púpozva szedem, akkor sem egy rendes felnőtt adag.
4. Nem engedek az erőszaknak. Akkor állok meg, amikor még nem vagyok teljesen jóllakva, és bárhogy kínálnak, nem szedek többet. Nem szeretetből akarnak túletetni, hanem azért, hogy a saját hiúságukat, önbecsülésüket tápolják. Aki rosszullétig akar etetni téged, az nem a te érdekedet nézi.
5. Kitűzök egy időt, hogy mikor ehetek legközelebb. Tehát amikor már veszettül ennék valamit (nem éhes vagyok, csak unatkozom), akkor utána csakazértis várok még fél órát (addig tart kb. az önuralmam).
6. Sokat iszom, az is telít.
7. Szaloncukorból max. kettőt egyszerre! És max. 8 jöhet egy nap, de inkább csak 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!