2hét zabálás ebben a karácsonyi is alatt 4kg hízás. Ez tartós? Többi lent.
Nem igazán értem, miért vagy kétségbe esve, ha zabálsz, akkor azt te magad csinálod. Ha annyira fontos a súlyod (vagy akár csak az egészséged), egyél normálisan. Nem akarok hipokrita lenni, én szinte mindig túleszem magam, de elfogadom a következményeit, s ha nem tetszik, változtatok.
Nem tudhatom, mennyit híztál, hiszen azt sem tudom, mennyit ettél. Ha napi 2000 kcal pluszod volt, az elvben akár okozhatott ennyi hízást, amennyiben sikerült hasznosulnia. Kisebb többlettel fizikai képtelenség elérni.
De bizonyára jött föl víz, salakanyag is. Ha pár napig szolidan eszel s akkor méred magad, az informatívabb lesz.
Ha elég keményen csinálod, heti fél-1 kilót fogyhatsz, a keménység nem azt jelenti, hogy annak is érzed, csak hogy rendes deficitet tartasz. Pompásan jóllakva finom ételekkel is lehet tempósan fogyni, még nagyevőknek is, mozgás és étrend kérdése (bár az elvi lehetőség és a gyakorlat sokunknál erősen eltér :) benne van a psziché is, sajna :)).
De miért is akarod tudni előre, mi lesz? Amit úgysem lehet.
Tedd meg, ami tőled telik s valamikor eléred a célod. De a fél-1 kiló az egy jó tempó, többet nemigen várhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!