Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karácsonyig le lehet adni 10...

Karácsonyig le lehet adni 10 kg-t?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 01:32
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Nekem 10 nap alatt sikerült 3kg. Tény: pont kimaradtak edzések, és elég beteg voltam, alig tudtam enni. Tény: a veszteségem nagyobb részt izom volt. De igen, le lehet adni 10kg -ot addig. Csak marhára nem érdemes és nem egészséges.
2020. okt. 25. 01:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez attól is függ, hogy hány kilóról indulsz.
2020. okt. 25. 02:25
 3/10 A kérdező kommentje:
175 centihez 73-ról.
2020. okt. 25. 02:08
 4/10 anonim válasza:
0%
Én 6 kgot leadtam 2 hét alatt pedig nem vagyok vastag..
2020. okt. 25. 05:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges lenne. Kezdjel el rendszeresen mozogni és ne surgesd a folyamatot.
2020. okt. 25. 05:38
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Heti 1 kiló, durván 9hét van addig, megtudod csinálni. Amúgy is heti 1 kilóig még egészségesnek tartják a fogyást.
2020. okt. 25. 06:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

ELVILEG lehetséges, de nem tanácsos.

1. nincs nagy túlsúlyod, az utolsó 5 kg. különösen nehezen szokott lemenni, azaz számodra sokkal nehezebb lesz a fogyás, ezért elég irreális heti 1 kg fogyással számolni

2. heti 0,5 kg fogyás a reális amúgy is

3. bármikor beüthet egy stagnálós időszak, amikor még a heti 0,5 kg sem fog lemenni

Én mindig itt rontottam el: én is a lehető leggyorsabb, papíron még reálisnak tartott forgatókönyvet céloztam meg, aztán az első stagnálós időszakban "elcsúsztam", aztán meg csalódott lettem és feladtam.

Most 3 hónap alatt 8 kg-nál tartok, de nagyon rapszodikus ütemben: volt olyan kiló, ami csak 1 hónap alatt ment le, volt, ami 2 nap alatt (stagnálós időszak után meglódult a mérleg, nem is értettem).

Azt ajánlom, célozz be heti 0,5 kg fogyást, azt fogod is tudni tartani.

Karácsonykor / újévkor meg gondolom, úgyis valamivel többet fogsz enni, abban a 2 hétben a súlytartás is elég jó eredménynek számít majd.

Most, hogy nem idegesítem magam mindenféle céldátum miatt, sokkal motiváltabb tudok maradni; persze, van egy kb. kitűzött cél súlyban és időben is, de ez egyelőre teljesen jól tarthatónak tűnik.

2020. okt. 25. 08:33
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
A heti 1 kg fogyás nagy súlytöbbletnél normális, 73 kg-ról lemenni 63-ra 9 hét alatt, háááát... Meg nem is a kilókat kellene nézni, egy 73 kg-os izmos csaj sokkal jobban néz ki, mint egy 73 kg-os, akin nincs izom.
2020. okt. 25. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát... szerintem kicsit merész az a 10 kg szerintem.

Nyilván, ha 73 kg helyett 173 kg lennél, úgy sokkal nagyobb valószínűséggel sikerülne, viszont a BMI indexed most sem túl nagy, tehát ennél a súlynál 10 kg leadására sokkal több munkát kell beleöltened, mintha extrém túlsúlyos lennél.

Azt mondom, kezdj bele, egy 6-7 kg mínusz karácsonyig simán lejöhet, amennyiben nem koplalsz (tehát legalább napi 1200 kalóriát megeszel), és rendesen mozogsz heti legalább 1-2 órát.

2020. okt. 25. 10:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit sok a 10 kg két hónap alatt,de nem lehetetlen...Miért olyan fontos pont karácsonyig? Majd lemegy,amikor lemegy.
2020. okt. 25. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!