Így elfogott hízni?
Figyelt kérdés
Kijöttem Németországba 1 hónapja. Raktáros melót csinálok egésznao mászkálok. Ugye otthon diétáztam le is mentem 80kg ja meg sportoltam. Itt ugye nincs időm rendesen étkezni. Általában reggel 1 szalámit szendvicset eszek. Délben is 1 vagy 2 szendvics meg az automatából 1 almás süti ja meg néha néha bent 1 milla csokit elmajszolok visszajövök a szállásra és akkor eszek normálisan ami majdnem este ugye. Olyan 2000 2200kalóriát vihetek be naponta viszont egesznap mozgok megyek szedem ki ugye az árukat a melóhelyen. Hogyan kellene változtatni hogy ne hízzak vissza ?ma 20:50
1/2 anonim válasza:
Elhízni ennyitől nem fogsz, a csokival ehyitt se mert fizikai munkázol. De az egészséged hamar rá fog menni.
A szendvics legyen teljes kiorlesu vsgy purpur, margarin helyett humusz vsgy krémsaht, szalámi helyett sonka és mellé egy dobozban 15 deka zöldség.
A csoki legyen csak 4 kocka
Az esti vacsi maradhat
Szendvicsek közé plusz egy étkezés pl egy tortilla amiben van hús, zöldség, öntetek
2/2 anonim válasza:
Attól függ mi és mennyi a vacsi de kezdetnek a sütit és a csokit el kéne törölni. Hetente 2 alkalommal mehet de csak az egyik és akkor se teljes tábla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!