Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Belarusz tényleg kivégezné az...

Belarusz tényleg kivégezné az elfogott német terroristát vagy csak ijesztgetni, zsarolni próbál?

Figyelt kérdés

Máshol Európában már nincsenek kivégzések.

És ez a személy nem ölt meg senkit, csak anyagi kárt okozott a robbantással.

Plusz megbánást is tanúsított.

Szerintem nem érdemel halálbüntetést, túlzás lenne, még akkor is ha valahol érthető a mostani nehéz körülmények között, ha Belarusz megpróbál példát statuálni. Az előző hidegháborúban az USA még amerikai állampolgárokat is kivégzett a Szovjetuniónak végzett kémkedés miatt, ami szintén érdekes döntés mai szemmel.

júl. 27. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Én a halálbüntetetés ellen vagyok, német terrorista van ilyen, nem is hallottam az esetről.
júl. 27. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Remélhetőleg igen.
júl. 27. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Tényleg, nagyon helyesen. A terroristák halált érdemelnek.

#1 Valószínűleg nem német, csak német állampolgár.

júl. 27. 15:26
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

"Máshol Európában már nincsenek kivégzések."

Ez most így ebben a formában pont nem igaz. Vagy sohasem jártál még Ukrajnában vagy szándékosan próbálsz hazudni, ami esetleg rosszabb, nem tanultál földrajzt.

júl. 27. 15:27
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem hallottam az esetről, de ha valóban terrorista, akkor megérdemli a kötelet/golyót/széket. A terroristákra nem vonatkoznak az emberi jogok. Nehogy azt hidd hogy Guantanamo Bayben esti mesét olvasnak a raboknak az amerikaiak. Még a nyugati kormányok is kivételt tesznek a terroristákkal, nemhogy Fehéroroszország. Lehet hogy jobban is jár ha kivégzik.
júl. 27. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Annyira fogják kivegezni, mint a ruszkik az azovosokat, akiket mar haza is engedtek
júl. 27. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem terrorista és valószínűleg el sem követte, amivel vádolják. Valaki még hisz Lukasenkonak?
júl. 27. 15:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Jó igaz, hogy például Ukrajnában, Oroszországban is vannak kivégzések, de azt a politikusok, titkosszolgálatok, katonai vezetők rendelik meg és nem nyilvános folyamat.

Halálbüntetésre gondoltam, ami nyilvános, lepapírozott, dokumentált folyamat és bírósági ítélet alapján hajtják végre.

júl. 27. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:

"Plusz megbánást is tanúsított."

majd mindjárt megsajnálom. a terroristáknak nincs helye az élők között.

júl. 27. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Amikor a TSZ-elnök Putyin-bábu a földre kényszerített egy Litvániába tartó utasszállító gépet, hogy leszedessen róla egy ellenzéki újságírót, akit aztán addig veretett, míg be nem vallotta az összes koholt vádat ellene, az nem volt terrorizmus, ugye? A némettel is valószínűleg ugyanez a helyzet.

Meg vagyok döbbenve, hogy ennyien védik ezt az utolsó nyomorult hazug gazembert (igen, Lukasenkóra gondolok).

júl. 27. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!