Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin az ukrán háború előtt...

Putyin az ukrán háború előtt Belaruszon keresztül próbálta Európát migráns áradattal ellátni és ezzel az illiberális Putyin-párti erőket megerősíteni és bomlasztani az EU-t?

Figyelt kérdés

Sikerült neki, vagy Európa jól helyt állt Orbánékon kívül?

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 21. 22:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%

Igen, ma már elég egyértelműen látszik, hogy a Putyini hadjárat egyik megtervezett előcsapása volt ez is.

Európában a legtöbb helyen átlátnak Putyinon, Magyarország azért kivétel, mert itt a mainstream média hűbben visszahangozza a Kreml mondókáját mint maga Olga Szkabajeva.

2023. aug. 21. 22:44
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

"Európa jól helyt állt Orbánékon kívül?"

Elsők lettünk Európában...az infláció terén. No comment....

2023. aug. 21. 22:50
 3/19 anonim ***** válasza:
15%
Putin nem próbált semmi ilyesmit. Ha akarta volna egyszerűen hozzácsatolja Európát Oroszországhoz. Akkor meg mit szarakodjon?
2023. aug. 21. 22:51
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

3:

Ja persze, meg “We have not even started yet”, stb.

Én azt hittem, hogy ez a duma a harkovi és herszoni menekülés/visszavonulás óta már Putyinista körökben is ciki :)

2023. aug. 21. 22:54
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
3, mégis, földrajzilag, akkor, hogy a fenébe tudtak Afrikából és a közép-keletről a fehérruszki-lengyel határra jutni az emberek? Én akárhogy nézem akármelyik térképet, nem értem.
2023. aug. 22. 08:31
 6/19 A kérdező kommentje:
5. Na látod ha elolvastad volna a cikket nem kérdeznél butaságot.
2023. aug. 22. 08:48
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Elolvastam a cikket és akár butaság, vállalom, de továbbra sem értem, hogy Putyin segitsége nélkül, mégis, hogy kerültek ezek az emberek északra.
2023. aug. 22. 08:54
 8/19 A kérdező kommentje:

Putyin segítsége nélkül valószínű sehogy nem ment volna.

Ahogy írják a cikkben, feltalálták már a légközlekedést ha hallottál róla.

2023. aug. 22. 09:02
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Ha a háború előtti európai "tevékenységét" egészben nézzük akkor sikerült neki. Amit Putyin 2022-ig elért:

-kialakult egy viszonylag nagy függőség az orosz energiahordozóktól

-orosz forrásból megerősödtek a szélsőséges,az egységet bomlasztó pártok

-a 2015-ös migránsválságot ügyesen felerősítették a Wagnerrel,Erdogannal és a szerbekkel( meg persze velünk), amivel társadalmi és belbiztonsági problémákat is okoztak Európában

-a trollgyárral és a propagandákval sikeresen behülyítették az európai lakosság egy részét és sikerült jelentősen polarizálniuk az európai társadalmat

Ezek nagyon is jól sikerültek, viszont ezzel szemben a háború előtti fehérorosz migránsokkal már nem értek el sikert mert az már nagyon átlátszó volt.

2023. aug. 22. 11:09
 10/19 A kérdező kommentje:
9. sajnos igazad van. És még ki sem derültek széleskörben ezek a manipulációk.
2023. aug. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!