Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom csökkenteni az...

Hogyan tudom csökkenteni az éhséget, hogy ne akarjak sokat enni?

Figyelt kérdés
ma 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez kéne nem kor magasság súly aktivitás és hogy mikeg mennyit és mikor eszel.
ma 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Az éhséget csak úgy tudod csökkenteni, ha eszel. A lényeg annyi, hogy mit eszel
ma 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyél lassabban, rágd meg többször az ételt. Plusz, ha érzed az éhséget, igyál meg egy jó nagy pohár vizet.
ma 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Add már meg az adataidat! Erős gyanúm, hogy most se eszel sokat, anorexiásoknak meg nem adunk tanácsot.
ma 18:04
 5/9 A kérdező kommentje:

30 éves nő vagyok, nem mozgok, nem eszem egészségesen. 160 centihez vagyok 65 kiló. Szeretnék fogyni, de nem akarok mozogni, csak a kaját akarom visszavenni, de úgy nehéz ha folyton éhes vagyok. Nem eszem egyébként sokat, inkább sz@r kajákat. Ezen most változtatok, de az éhséget akkor is le akarom küzdeni, mert ilyenkor csak sóvárgok a pizza vagy a meki után..

Szóval, nincs esetleg valami bevált bogyó vagy bármi, ami csökkenti az éhséget?

ma 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot, ezt igyekszem észben tartani!

ma 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs, viszont a mozgás az igen! Mért vagy annyira ellene napi 1 óra intenzív sétának vagy tornának?
ma 18:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok mozogni, nem fogok, utálom.

Biztos van valami bogyó, sok ilyet látni a neten, amik csökkentik az éhséget. Csak sajnos nem tudom, melyik lehet hatásos.

ma 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 3-as kommentelő vagyok.

30 évesen komolyan annyi eszed van, hogy tényleg elhiszed, hogy létezik ilyen bogyó?

Kalóriadeficittel tudsz lefogyni. Számold a kalóriákat. Egyél kevesebbet, mint eddig.

ma 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!