Hogyan lehetne csökkenteni a testzsír százalékomat?
Sziasztok!
Nem rég voltam egy rutin viszgálaton:volt benne súlymérés, magasság mérés, szememet megvizsgálták, stb. Súlymérésnél láttam a testzsír százalékot is és azt hiszem, hogy picit magas ( nem nagyon, csak tavalyhoz képest magasabb). Kamasz lány vagyok, 156 cm magas, 44 kg és 27-es testzsír százalékom van. Kinézetre elég vékony vagyok, csak zavar hogy ekkora a testzsír százalékom, szeretnék egészségesebb, "fittebb" lenni.
(egyébként se az anyagcserémmel, sem a menstruációmmal nincs semmi probléma) Azt tudom, hogy ahhoz hogy csökkenjen a testzsír százalékom nem feltétlenül kell fogynom, étrendet kell változtatnom, edzenem kell többet meg ilyenek csak nem tudom hogy hogyan..
Valaki tudna ebben segíteni?
Sport és egészséges táplálkozás (nem koplalás!).
Ha ilyen netfites elektromos vacakkal mértek, azt ne vedd készpénznek, nagyon pontatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!