Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek anorexiás?

Hogyan lehetek anorexiás?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az anorexia egy súlyos betegség.

Amíg a nevelőapám élt, naponta kétszer kaptam enni, de tavaly öngyilkos lett, és azóta féktelen "zabálásba" kezdtem.

Ennek meg is lett az eredménye, 167 cm-hez 78-kgm lettem. Harminchat kilót felszedtem, és gyűlölöm magamat.

Annyira, hogy már iskolába sem vagyok hajlandó járni, mert meghíztam, kövér vagyok.

Hogyan érhetem el azt, hogy ne kívánjam az ételt?

Inkább vállalnám a fájdalmakat, és a kóros soványságot, mint ezt az undorító testet.

2021. nov. 21. 00:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyél inkább naponta 5-6 alkalommal kicsiket. nem az a megoldás hogy minél kevesebbet eszel mert akkor pont hogy hízni fogsz. Sokszor egyél keveset. Egy évesre csak egy fél almát, a másik felét megeszed később. Nem tudom milyen étkezést találtál ki, de a napi két adagot sokszorozd meg
2021. dec. 4. 09:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Úristen milyen degerenált emberek vannak... a kérdezönek még csak tanácsot sem adtatok itt idiotáskodtok eggyetlen egy értelmes választ sem kapott sem megértést pedig olvashattátok mennyire kivan borulva lelkikeg. Elég régi behegyzés ha még most is fent vagy írj rám pivibe én átérzem amit ide leirtál.... ezen az oldalon sok az analfabéta okoskodo sokat tudo beképzelt ember.... itt rengetegen tesznek fel kérdéseket rengeteg a hozzászólás de csak idiotáskodva a nem a kérdésre válaszolva......
2023. febr. 4. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!