Hogyan lehetek anorexiás?
Tudom, hogy az anorexia egy súlyos betegség.
Amíg a nevelőapám élt, naponta kétszer kaptam enni, de tavaly öngyilkos lett, és azóta féktelen "zabálásba" kezdtem.
Ennek meg is lett az eredménye, 167 cm-hez 78-kgm lettem. Harminchat kilót felszedtem, és gyűlölöm magamat.
Annyira, hogy már iskolába sem vagyok hajlandó járni, mert meghíztam, kövér vagyok.
Hogyan érhetem el azt, hogy ne kívánjam az ételt?
Inkább vállalnám a fájdalmakat, és a kóros soványságot, mint ezt az undorító testet.
Anorexiás nem leszel.
Az, hogy kevesebbet eggyel, az önkontroll, de érhetsz ugyanannyit mint korábban, de akkor kezdj el mellette mozogni, és idővel újra jó alakod lesz. Jobb mint előtte, mert előtte se voltál egészséges súlyban.
Ha valóban 20 éves vagy (amit kétlek), szomorú hogy még mindig ilyen gyerekesen viselkedsz.
Illetve a pszichológus nem ártana neked, csak használna, de ehhez is kell némi ész hogy felmérd.
Ahhoz, hogy anorexiás akarj lenni, erős elbutulás szükséges.
Kérdésed feltevése bizonyítja, már jó úton vagy.
Azzal, hogy azt írtam, anorexiássá válni AKARÁS egyenlő a butulással,nem 'hülyéztelek' le!
.
Figyelmedbe ajánlom az alábbi kérdésre
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
adott válaszokat.
Diszlexia?
A kérdező NEM anorexiás, hanem AZ AKAR LENNI!
.
Kérdező!
Ne akarj anorexiás lenni, mer az ugyanaz a kategória, ha súlycsökkentés érdekében mindkét lábad levágatni akarnád!
Életed végéig nyögnéd az anorexia "áldásos" hatását, még kigyógyulásod után is.
Amit eddig nem érintettünk: a párkapcsolat.
Kevés olyan férfi van -ezért nehéz is őket megtalálni!- akinek tetszik az anorexiás nő és bőrös csontvázzal nézettel akar párkapcsolatban élni.
Ez pedig egész életedre kihatással van.
Fél életem odaadnám, ha fogyhatnék a melleimből, mert nagyon sokat híztam rájuk, nem csak hogy csíkosak, de fájnak is, ha nem veszek fel a melltartóra pluszba egy sportmelltartót is.
Egyébként most ráálltam a napi kétszeri szénhidrát, cukormentes étkezésre, aztán majd lesz valami.
Sportolni ugye nem sportolhatok, de ha tehetem gyalog megyek mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!