Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok enni mióta...

Miért nem tudok enni mióta fogytam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég diétával sikerült fogynom 5 kilót. 50-45-re. De az a problémám, hogy mióta ez megtörtént nem tudok enni. Egy nap eszem reggelire egy szendvicset vagy nem is reggelizek főleg iskolaidőben amikor sietni kell. Egészen ebédig nem eszem semmit, ott is húst, levest, főzelék éppen milyen nap van. Utána vacsorára szoktam megint csak egy szendvicset. Ma meg alig ettem ebédet is. Az édességet sem kívánom, pedig nagyon szerettem régen, volt, hogy egy egész táblát is megettem. Ma meg egy pici sport szeletet sem ettem meg. A youghurtok, amit régen szerettem, most azt se kívánom. Alig ettem, mégsem vagyok éhes. Mi lehet a baj? Nem akarom, hogy elkapjon az anorexia, így is le lettem gebézve már...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 23. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy és mennyi idő alatt fogytál 5 kg-ot? Nagy eséllyel összeszűkült a gyomrod, mert túl keveset ettél.
2021. okt. 23. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha étvágytalanság miatt nem eszel, de reálisan látod magad, ne aggódj az anorexia miatt. Az nem csak a vékonyságról szól. Egyet értek az előzővel, talán összszűkült a gyomrod. Vagy semmi köze semmihez, és egy picit meg vagy fázva, ezért nem kívánod az ételt. Ennyi kajával nem fogsz éhen halni azért, de jó lenne rájönni az okára.
2021. okt. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!