Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez? Kényelmetlenül érzem...

Mi ez? Kényelmetlenül érzem magam, mióta fogytam.

Figyelt kérdés

Ti is furán érzitek magatokat, ha egyből több kilót adtok le? Vagy csak szokatlan érzés hogy könnyebb vagy?

....ettem rendesen, úgyhogy nem szédülésről, sem pedig vitaminhiányról nincs szó, de olyan hülye érzés, mikor nem olyan erőteljesen vonz a gravitáció, mint előtte. tapasztaltál ilyent?

2009. nov. 30. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is volt ilyen. Kb. 10-15 kg-t fogytam. De nekem inkább az volt a furcsa, hogy "megnéznek" a srácok, rámdudálnak, fütyülnek...ez nagyon furcsa érzés, mert amíg kövér voltam addig soha nem volt ilyen :D
2009. nov. 30. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A megváltozó testképpel összhangba kell kerülnöd. Erre némi időre van szükség, de után megszokod, és természetes lesz, jobban bírod lépcsőt, eléred a villamost ilyesmi! Gratulálok az eredményedhez!
2009. dec. 1. 23:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én most fogytam 5 kg-t de nekem eddig még csak ilyenek fordultak meg a fejemben hogy "Na végreee" Ez az" Na még nyárig egy kicsi" Lehet hogy még sem tetszel így magadnak
2010. ápr. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!