Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nézi mindenki azt, hogy...

Miért nézi mindenki azt, hogy mit eszek, mióta fogytam?

Figyelt kérdés

Elég sokat fogytam az elmúlt időben. Az elmúlt időben nagyon felgyorsult, mert eléggé sok minden összejött mostanában (egészségügyi, családi problémák), és ezek is kihatottak az étkezésemre természetesen. Azóta (nem túlzok) mindenki azt nézi, hogy eszek. De tényleg. Roppant frusztráló. Mindenki kajával kínál, ha nem ennék, akkor pedig rákérdeznek, hogy ' te nem eszel?'. A szünetben az iskolában is ha elteszem az ételt, akkor jön az 'ennyi volt?' meg hogy 'azért ehetnék még'.

Mit csináljak, mert nagyon zavaró, hogy ha enni szeretnék, akkor sem tudok normálisan. Amúgy még mindig nem vagyok vékony (kb. 75 kiló a 165 cm-hez), szóval biztos nem azért, mert féltenek, hogy anorexiás leszek vagy valami.

2014. márc. 18. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Az emberek nem szeretik ha változik az ember.
2014. márc. 18. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
főleg azt nem, ha pozitívan
2014. márc. 18. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Így van. Az emberek irigyek a másik sikereiért.

Ne foglalkozz velük, annyit egyél amennyi jólesik!

2014. márc. 20. 22:15
 4/5 anonim válasza:
Ez tényleg idegesítő.. én a helyedben direkt provokálnám őket. :D Mondjuk mikor figyelnek egyél meg egy negyed müzlit, egy szelet almával, aztán rakd el, vagy ilyesmi. és mikor rákérdeznek vágj vissza jól, hogy rohadtul nem tartozik senkire, mit viszel be a saját szervezetedbe, mikor és mennyit. :P :)
2014. márc. 21. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Ment a zöld kéz mindenkinek, valószínűleg igazatok van :S Miattuk nem fogom tömni magam csak elég frusztrálóak.

Utolsó ez jó ötlet :DD

2014. márc. 21. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!