Ugyanez volt velem öszesen 25 kg-t fogytam, mindenki aki ugymond nem a szivem csücske aztmondta hogy menjek orvoshoz mert valami nincs rendbe...pffff.
Talán soha nem gondolták volna hogy a kis dagi megcsinálja.
Amugy meg ha nem drasztikus fogyókúrával, érted el a -5 kg-t, akkor ne izgulj, mert nem vagy beteg :D
2012. okt. 7. 20:19
3/37 anonim válasza:
Nyugi, én is ezt kaptam/kapom. Ne törődj vele.
2012. okt. 7. 20:21
4/37 anonim válasza:
Velem is ez van :) Eddig 12 kg ment le nyár eleje óta, még 8-10 kellene, hogy végre emberi formám legyen, de már mondogatják, hogy beteg vagyok, stb.
2012. okt. 7. 20:23
5/37 anonim válasza:
Van, aki feltekeny,irigy es van, aki egyszerűen csak felt, illetve megszokta 10-20 evig az állandó duci külsőt es azt hiszi betegseg vagy stressz miatt adtál le ennyit. Nem kell ezzel foglalkozni, csináld tovább.
2012. okt. 7. 20:31
6/37 anonim válasza:
Lehet irigyek vagy lehet feltenek ahogy az elottem levok irtak.Hany kilo vagy es hany cm?Hogy fogytal le,milyen modszerrel , mennyi ido alatt es mennyit?Leirnad nekem mert erdekelne.Sok sikert tovabbra is a fogyashoz.
2012. okt. 7. 20:39
7/37 anonim válasza:
Attól is függ, hogy csak SZERINTED kell fogynod vagy ténylegesen ez a helyzet.
Ugyanis elöfordulhat, hogy már most a csontváz-szinten vagy, csak testépzavarod van.
Ird le, hogy milyen magas vagy meg hány kg, akkor jobban el lehet donteni, hogy nem véletlen nekik van-e igazuk.
2012. okt. 7. 20:53
8/37 anonim válasza:
Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy most szabadultam. Többet nem is mernek kérdezni a döbbenettől. Ne foglalkozz velük. A kérdező túlsulyosak egy része pedig valószínű még irigy is.
2012. okt. 7. 20:55
9/37 anonim válasza:
paramétereid?
Abból mindjárt kiderül, hogy valóban fogynod kellene, vagy beteg vagy.
2012. okt. 7. 20:56
10/37 A kérdező kommentje:
168 cm most 73 kg ugyhogy kell még fogynom
kb 6 hét alatt ,számoltam a tápanyagtartalmat,kocogok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!