Itt mindenki beteg?
most komolyan meglepődsz azon, hogy mennyi h*lye van ebben az országban?
menj el egy jobbik gyűlésre, ott mindenki az.
Teljesen mindegy, hogy mi történt vagy mi történhetett volna, mindig vannak olyanok, akik előveszik az "Adófizetők pénze" joker kártyát és azzal járó automatikus 110%-os hasznos válasz és örülnek maguknak.
Nem volt túlzás a reakció, több száz emberről volt szó, és nem lehet hibáztatni azt sem, aki valódi fegyvert feltételezett.
"mégis szinte kizárólag Louis de Funes-filmekbe illő jelenetekkel tudnak bekerülni a sajtóba újra meg újra."
Magyarországon ez úgy működik, hogy a lehető legtöbb éles bevetést nem publikálják. Pár éves adatot olvasva néztem, hogy átlagosan minden második nap van éles bevetésük. Ez megdöbbentően sok ahhoz képest, amilyen kevésről hallani a médiában. A másik amit még mai napig sokan emlegetnek az a Brad Pitt-es incidens. Na már most az egy olyan eset volt, ahol az NNI nyomozott és az ő híreik alapján foglalták le a nem szabályosan hatástalanított fegyvereket, méghozzá azzal a gyanúval, hogy a forgatás után eladták volna azokat. Én személy szerint teljesen kizártnak tartom, hogy olyan technikai felszereltség mellett és akkora emberi erőforrás mellett, olyan komoly külföldi rendőrségi és titkoszolgálati kapcsolatok mellett, valamint olyan fejlett besúgórendszer mellett, ami Magyarországon működik előfordulhatott volna, hogy téved az NNI. Az olyan szervek, mint az NNI nem tévesztik el a "házszámot". Én akkoriban is fontolgattam, hogy felteszem a kérdést, mert az emeberek mind azt feltételezték, hogy biztos, hogy a rendőrség téved, mert Brad Pitt színész. Fel sem fogják, hogy olyan erőket vesznek félvállról, akik afrikai háborúszónákból is ki tudtak menekíteni magyarokat, vagy épp olyan veszélyes maffia csoportokat buktattak meg, mint a fekete sereg.
"Itt mindenki beteg?"
Nekem például isiászom van.
"Szerinted Brad Pitt hány ezredik filmjét forgatta itt már addigra, amúgy pontosan ugyanolyan fegyverekkel, mint azelőtt és miért pont véletlenül ez az egyetlen eset volt, ahol gond volt? "
És szerinted Brad Pitt maga ott ült a játékfegyvereken rajta és úgy utazott? Esetleg néhány fura arcú figura kísérte a szállítmányt? Egyáltalán: kötelező egy rendőrnek ismernie Brad Pittet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!