Itt mindenki beteg?
Gimis vagyok. :D
Nos, ha annyi informácio volt a birtokukban hogy van bent egy fegyveres, akkor nem kellett volna megvárni az elöadás végét, vagy vissza terelni a diákokat oda ahol feltehetöen egy leendö tömeggyilkos van éles löfegyverel.
Nem vagyok übermega ssj8 elit kommandos, de én nem küldenék civiliket egy felfegyverzett terrorista közelébe, meg minnél elöbb megprobálnám elkapni a rossz fiut, és nem 40 percel a kiérkezés után.
:D
Meg ugy tudom nem is a tek kapta el a jedit, hanem ök ajándékba kapták pár civil ruhás rendörtöl. :D
"Nem. Képzeld el, vannak perverzek, szatírok és komplexusos emberek akik az olyan szituációt, ahol megmutathatják, hogy van hatalmuk ezen élvezkednek. És vannak félfogyatékos buta emberek is, akik tapasztalat és fantázia, sőt logika nélkül is tudnak olyat kérdezni, mint te. "
Ha a hatalmát akarja megmutatni akkor a fegyverrel kiáll a tömeg elé és rájuk fogja nem? Szerintem az nem erőfitogtatás, hogy az asztalra kirakja, inkább Te vagy logikátlan ha ezt feltételezed. Egyébként nem vagyok "buta". Semmi jogod sincs ezt feltételezni rólam, csupán hogy leírtam az észrevételeimet egy kommentbe.
"Azért ha valaki melletted letenne egy fegyvert az asztalra, nem hiszem, hogy nem fosnád össze azonnal a bokádat. Nekem nyugodtan hazudhatsz, hogy nem..."
Nem, nem fosnám össze a bokám. Nézz csak meg egy képet arról a fegyverről amit lefoglaltak a rendőrök. Ordít róla, hogy műanyag.
Ennyire nem lehetnek ostobák és tudatlanok az emberek. Nincs olyan, hogy az ember a fegyverét kikészíti az asztalra mert még le jegyzeteli azt a két sort amit a tanár mond, és csak aztán kezd el lövöldözni. Jöhetnek a kommentek nyugodtan, hogy "Há' de te buta vagy meg félfogyatékos". Csak egyetlen példát mondjatok nekem amikor úgy kezdett el ámokfutó bármilyen iskolán lövöldözni hogy szépen kikészíti a fegyvert az asztalra. Hidd el, kár gondolkozni egyet sem tudtok. Jó le pontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!