MI ez? Fogytam végre 5 kilót erre mindenki azzal jön hogy beteg vagy? Meg olyan sápadt. Miért mondják ezeket?
ja még fogynom kell 10 kg minimum,egyátalán nem vagyok vékony :(
olyan lelombozó
basszus...
a kaja kínálgatást tudom kezelni de ezt nem...köszi hogy válaszoltatok.már tejesen elkesedtem
1 azaz 1 ember mondta azt,hogy fogytál nem? dejó...
azért ez szarul esik
köszi
szedek vitamint de ha ajánltok valamit kipróbálom
ne is foglalkozz velük. velem ugyan ezt csinálja mindenki pedig még mindig le szeretnék adni egy 5 kilót (20 már lement) de én már azt is megkaptam hogy már csúnya vagy olyan vékony vagyok :D jesszus. amikor meghallják h megyek futni akkor a -te nem vagy normális, -hova fogysz már? megjegyzések jönnek, de most már elengedek mindent a fülem mellett :Đ
a kajakínálgatás terén már szerintem inkább őket idegesíti h engem hidegen hagy ha csokit vagy pizzát majszoltnak mellettem :)
21L (162/55)
Az en tinikori 'legjobb" baratnom mikor eszrevette, hogy fogytam csak annyit kerdezett, hogy mit csinalok a logo borommel!?
Ami csak azert vicces, mert 56kilorol fogytam 52re....kerulni kell a gyokereket.
Mert nem ezt szokták meg, és féltenek. Az emberek nem értik meg hogy nem fogsz 0 kilóig ilyen tempóval lemenni, és azt hiszik, hogy ne fogsz időben leállni. A másik lehetőség, hogy savanyú a szőlő. Mindkettőt le kell szarni...
Amikor nekem mondogatják, hogy "Úristen, milyen vékony vagy" akkor én mindig nagy mosollyal megköszönöm. Teljesen mindegy, hogy milyen hangsúllyal és milyen szándékkal jött a megjegyzés, én bóknak veszem és kész. Ezzel általában nem tudnak mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!