Csak vizet veszítettem? 61 kg-al kezdtem a fogyókúrámat, és 3 hét alatt 3-4 kg-t fogytam. Mindenki azzal jön, hogy ez nem fogyás. Miből gondolják akik ezt gondolják?
Figyelt kérdés
sok paprikát, paradicsomot, almát,dinnyét, mozarella sajtot,joghurtot, lecsót, néha virslit eszem.
Nekem ez az étrend ideális, mert imádom a zöldségeket.
Héten kétszer Rubint Réka Dévédézek,tegnap futottam, amit tovább szeretnék csinálni.
2009. aug. 9. 17:19
1/3 anonim válasza:
Valószínű zsírt vesztettél, 3 hét alatt korrekt az a 3kg.
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális tempóban fogysz. Mivel tornázol is ezért lassabb, de biztosabb az átalakulás. Az izom sokkal nehezemm mint a zsír, ezért nem mutat sokkal kevesebbet a mérleg. Viszont te nem csak fogysz, hanem egészségesedsz is. Azért néha vigyél be szénhidrátot arra is szüksége van a szervezetnek. Válaszd a teljeskiőrlésűt, mert az nem hízlal.
3/3 A kérdező kommentje:
normális tempójú? van aki túl gyorsnak mondja, más lassúnak....
2009. aug. 9. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!