Timtimi kérdése:
Fogyas, extrem hajhullas. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Az elmult egy-masfel evben fogytam 40 kilot, aminek nagyon orultem...semmilyen mellekhatast nem vettem eszre, mignem nehany honapja a korabban dus es eros hajam hirtelen mintha vekonyodott volna...majd elkezdett hullani...de furcsa, mert a ruhamon nem sok van sem a parnan...viszont tunik el, es egy helyen mar nagyon-nagyon csunyan kilatszik a fejborom, ami borzasztoan idegesit, 24 eves no vagyok...egeszseges szeretnek lenni, nem tulsulyos, nah de semmikepp sem kopasz:((...adjatok tanacsot, mitevo legyek?...olvastam, hogy a sport, az izzadas is jarhat ilyen mellekhatasokkal....es vitaminhiany, hormonzavar...nem is tudom mi lehet....?2011. okt. 19. 16:13
1/13 anonim válasza:
Ahogy írod, tápanyaghiány, hormonzavar is lehet. Nem gondolod, hogy nem a GYK-n kéne megoldást keresned, hanem a rendelőben???
2/13 anonim válasza:
leírnád hogy pontosan hogy étkeztél mialatt lefogytál?
3/13 anonim válasza:
Ez minimum egy vérvétel nélkül (de lehet, hogy egyéb vizsgálatok is kellenek) senki nem fogja tudni megmondani neked. Ha valaki mégis megpróbálja és csodát ígér, annak ne dőlj be.
4/13 anonim válasza:
Ugyanez volt a problémám nekem is, voltam 4 dokinál (bőrgyógyásznál is), mind mást ajánlott, bogyókat, samponokat, különféle ételeket, persze semmi sem vált be, míg végül az 5-ik elküldött vérvételre, ahol megállapították, h vashiányom van, pedig ilyen multivitaminos készítményeket rendesen ittam/ettem/szedtem a diétám alatt, úgyhogy a vastabletta mindennapos szedése csodát tett.
Én ezek után csakis a vérvételt ajánlom első lépésnek.
5/13 anonim válasza:
a tünetek PAJZSMRIGY betegségre utalnak. Menny el vérvételre! Vagy hiány, vagy túlműködik.
6/13 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, szóról szóra. Vitaminhiány volt az oka.
7/13 A kérdező kommentje:
ohhh bakker:(...en is ettol tartottam, ha vitaminhiany az meg a jobbik eset...de a pajzsmirigyem egy elegge el*eszett dolog...tizen eves korom otan (hiper)azaz tulmukodik...ez is bekavar a sulyomba es abba, hogy borzaszto nehezen veszitem es nagyon hamar fel tudom szedni..nah de a lenyeg....az evek alatt a varosban dolgozo 2 db endokrinologushoz jartam kezelesre mindhiaba....nem tudok, sajnos a kornyeken egy jo endost...de egy vervetel azt gondolom esedekes lesz...koszonom a valaszokat...
2011. okt. 19. 17:28
8/13 A kérdező kommentje:
jah....valaki kerdezett a taplalkozasrol...Updattel fogytam le a 40 kilot...most at akarok valtani kaloriaszamlalasra...kisse lelekolo de legalabb tudom pontosan, hogy mit es mennyit.
2011. okt. 19. 17:29
9/13 anonim válasza:
Az update-tel való fogyás annyit jelent, h 1-es kódú ételeket eszel egész nap? És este lefekvés előtt 4 órával már azt sem? Vagy hogy csináltad pontosan?
10/13 A kérdező kommentje:
leginkabb 1-es neha 2est ettem...vacsora este 8kor...es kb 10-10:30kor lefekves.
2011. okt. 19. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!