Néhány hete fogyózom,22éves lány vagyok,183cm és (már) 91kg! Nemhogy fogytam, híztam 1kgt mióta elkezdtem. Nem hiszem, hogy ennyi izmot szedtem volna fel. Lehet, hogy terhes vagyok és azért hízok?
Kérdés,hogy csak hiszed-e, hogy fogyózol, vagy valóban azt teszed: jó módszert alkalmazol, vagy nem? Valóban csökkent-e a kalóriabevitel, vagy még mindig többet viszel be a szükségesnél?
A terhességet egy erre alkalmas teszterrel lehet kideríteni, nem mérleg fogja kimutatni...
Természetesen védekezünk, már kb 3éve gyógyszert szedek (Milligest) és lassan 5éve vagyunk együtt. A kalóriabevitel is jelentősen csökkent, lévén, hogy reggelizem viszonylag normálisan, de ebédre keveset eszem abból, amit főztem és utána kora délutántól már szinte semmit, vagy kevés gyümölcsöt, tejet. A torna Norbi duci tréninjge. Tudom, hogy a teszt kideríti, viszont nem akartam feleslegesen kidobdni egy 1000est, és picit még várnék, csak kíváncsi voltam, hogy mások mire tippelnek, mitől hízok, ha sokkal "tudatosabban" élek, mint előtte.. Remélem csak lassan indul be a fogyás, habár ilyen még sosem volt...
Köszi az eddigi válaszokat, várom a többit, ha van véleményetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!