Miért lehetek ilyen kövér? 15 éves lány vagyok,165 cm és 90 kg. Elkezdtem 2 hete fogyózni és egy deka sem ment le, ráadásul mozgok is. Hogy tehetném hatásosabbá a diétám?
szia
elso dolog, hogy menj el a haziorvoshoz, és kérj egy beutalód endokrinológushoz (ő foglalkozik a hormonokkal). ő majd megvizsgál, (pici vért vesznek, és meg is ultrahangoznak lehet, meg innod kell egy kis cukrosvizet). ha valami hormongond van, akkor ir fel gyogyszert, es dietaval, meg egy kis mozgassal le fognak olvadni a kilók, szinte maguktól, ami most lehetetlennek tunik. ha mar elmentel a korhazba, beszelgethetsz egy diatetikussal is, akár konkret dietat megbeszelni, akar irányadó, hasznos tanácsokat is tud mondani (neked azert vigyazni kell a fogyóval, mert meg par evig fejlodik a szervezeted, es ha rossz dietat valasztasz, tobbet arthatsz, mint hasznalhatsz)
tenyleg ne felj elmenni dokihoz, en husz eves korom utan mentem el, es nagyon megbantam, hogy annak idejen anyukam nem vitt el, vagy en nem mentem el magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!