Egy 44kg-os 158cm-es lány kb. mennyi kalóriát éget el 2X45 perc kocogással?
És ha ma délig egész nap csak bűnöztem kb.20db mézes-krémes sütivel(kis kockák) és kb 20db kis sajtos sós pogácsa evészettel,valamint lekváros tésztasütikkel,akkor kicsit kompenzálhatom a mait? Mást nem ettem még,és már nem is fogok.
De a fő kérdés, hogy mennyi kalóriát égetek el ezzel a kocogással, és hogy mit tegyek,hogy ne rakódjon rám ez a sok cukros cucc zsír formájában?Ha lehet ne ítélkezzetek,milyen szarul csináltam, csak segítsetek ezekben a kérdésekben.Köszönöm
Ennyitől nem fogsz hízni egy dekát sem,nyugi. Nem ennyitől híznak az emberek. Ha tartósan így ennél több héten keresztül meg még délután is ennél valamit akkor kb pár hét után lenne látszatja csak ha NEM sportolsz mellette.
Egészségedre:) Azt a mézeskrémest meg piszokul irigylem tőled :P
szerintem jóval több mint 1500kcal.
Ha csak azt veszem alapul hogy 5db kis fornettis pogácsa 445kcal.
az artériás vérzés sem annyira komoly, csak belehal egy ember. mondjuk egy atomrobbanáshoz képest, ahol sokkal több ember hal meg.
tehát, nem is kell komolyan venni, kizárólag a te életed, rajtad kívül nagyon keveseket érdekel. gondolom a családodat.. esetleg néhány barátot, és engem egy ici-picit, mert még egy magyar szerencsétlen ahelyett hogy életerős és egészséges lenne. de én túlteszem magam ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!